Najboljša božična darila za moške

Darila za moške
 
S približujočim se koncem leta kot običajno narašča nakupovalna mrzlica in stres. Da bi vam ta čas olajšali, smo sestavili nasvete za najboljša božična darila za moške. Z njimi boste za vse božične nakupe poskrbeli hitro, enostavno ter predvsem v miru in zadovoljstvu!

Darila za vašega dragega

Če vaš partner spada med moške, ki imajo parfum za vsakodnevni pripomoček, imamo za vas nasvet za najboljše darilo za fanta. Novi Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum ima elegantno embalažo, treba jo je le aranžirati in postaviti pod jelko.
 
Včasih je lahko božično darilo za moške tudi obramba lastne kozmetične zbirke. Si vaš partner ali mož izposoja vaše priljubljene izdelke? Priskrbite mu njegove! Čistilni FOREO LUNA 2 v elegantni črni različici učinkovito in globinsko očisti moško kožo obraza. In pozor, ščetka pomaga odpravljati drobne gubice, tako da bodo vsi gospodje, ki bi želeli ostati večno mladi, zagotovo vriskali od veselja.
 
Takšno božično darilo za fanta si lahko po božiču izposodite tudi vi (če lastnik ne bo gledal, seveda). Mimogrede, strah pred staranjem se menda kaže tudi s povečanim številom majic s slikami stripovskih junakov in širjenjem zbirke iger za PlayStation. 
 
Darila za vašega dragega

Darila za očeta

Vsako leto isto: izbiranje darila za očka je vedno težak zalogaj. Seveda ga želite razveseliti in presenetiti, toda kako, če večina moških nima rada sprememb? Letos pustite dolgočasno klasiko, pižamo in nogavice, ob strani, za vas imamo nasvete za moška božična darila, s katerimi boste pokazali, da vam za očeta res ni vseeno. Kaj pravite na legendarno in preverjeno dišavo v intenzivnejši različici Davidoff Cool Water Intense?
 
Če ima vaš oče raje praktična darila, bo zagotovo vesel darilnega seta L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic, v katerem bo našel več dišavnih izdelkov, ki ga bodo po jutru v kopalnici pomagali pomladiti za najmanj nekaj let.
Darila za očeta

Darila za dedka

Božična darila za moške so zahtevna naloga, darilo za dedka pa še posebej. Toda tudi to vam bo uspelo, če boste pomislili, kaj vam je na obiskih pri starih starših že od majhnega najbolj všeč.
 
Topel vonj po domu, prijetno vzdušje in mir kraja, kjer čas teče počasi – vse to predstavlja sveča Makers of Wax Goods Suede v retro dizajnu. Za dedka, ki ima rad intenzivne lesne dišave, v božični papir ovijte dišavo Hugo Boss BOSS Bottled Infinite.

Darila za dedka

Darila za brata

Brata lahko razveselite s kančkom šale in praktičnosti. Če vaš sorojenec spada v generacijo Y, bo Božička zagotovo pohvalil za svež in pikanten parfum Yves Saint Laurent Y. In če je tudi on vzljubil brade in obiske brivca, ga lahko presenetite s setom za nego brade iz Baylis & Harding, v katerem bo našel balzam, vosek, šampon in milo – vse za popolno rast, ki mu jo bodo zavidali vsi kolegi hipsterji.
Darila za brata

Darila za prijatelja

Naši nasveti za darila za moške se zaključujejo z najlažjim poglavjem – s pozornostmi za kolega. Tukaj se lahko podate tudi na neraziskano področje. Med darilnimi seti priporočamo nego za lase za rokerje z neobičajno dišavo – na primer vanilja in mango iz Apothecary 87 The Man Club.
 
Prijatelju, ki veliko da na svoj avto, podarite posebno dišavo za avto v obliki elegantnega vzglavnika Culti Car Aramara, ki zaradi črne barve deluje precej fantovsko. Nogometne navdušence boste navdušili z dišavo v črno-zlatem dizajnu Diesel Spirit of the Brave, ki jo je pomagal ustvariti eden najboljših nogometašev danes, Neymar.
Darila za prijatelja
 
Denisa