Najboljša božična darila za otroke

 Darila za otroke
 
Darila za otroke so za nas odrasle kot manjša vstopnica v otroško veselje izpolnjenih želja. Poskusite jih letos naročiti po spletu in se tako izognite napornim vrstam izčrpanih staršev. Naj vas navdihnejo naše ideje za darila za otroke in resnično boste uživali v najprijetnejši božični dolžnosti. 

Darila za najmanjše

Predstavljajte si najboljšo negovalno kozmetiko, neagresivno do nežne otroške kože. Navlažena koža brez alergije je osnova za srečnega dojenčka in tudi jamstvo zadovoljstva ter mirnih noči brez stresa za starše. Pri izbiri kozmetike se izplača nekaj časa posvetiti ne preveč zanimivemu branju sestave kozmetike in upoštevati starost otroka.
 
Darilni komplet za otroke Weleda Baby and Child izpolni zahteve občutljive kože, pomirjajoča dišava pa deluje kot uspavanka. Sproščajoča naravna kozmetika Bohemia Gifts & Cosmetics ponuja komplete za otroško kožo od rojstva, krasijo pa jo simpatične slikice živalic.
 
Za še lepšo božično vzdušje vzemite komplet za v kopalnico Regina Gingerbread, ki diši po medenjakih in vsebuje tudi balzam za ustnice in škatlico za malico, primerno za medenjake. Takšni kozmetični paketi za otroke poživijo vsako kopanje in vaš dojenček bo po njem lepo dišal ter bo nasmejan.
Darila za najmanjše

Darila za punce

Pri najdete najboljša božična darila za otroke. Skuštranim lasem bo kos super krtača Dtangler Kids, s katero boste lepo razčesali lase brez vika in krika, tudi malo manj nežen očka. Rožnat komplet Vivian Gray Twinky The Unicorn z motivom samoroga bo prav gotov zadetek v črno za male gospodične, da se bodo umivale in mazale brez pripomb. Božiča darila za punce, ki obožujejo smešnega sneženega moža Olafa in princeso Elzo iz pravljice Ledeno kraljestvo, ne morejo brez dišečega balzama za ustnice Lip Smacker Disney Ledeno kraljestvo z vabljivim okusom in dišavo.
 
Se iz otroštva še spomnite tistega enkratnega trenutka, ko ste prvič dobili kremo ali pa dišavo? Tudi vaši mali gospodični privoščite ta nepozaben občutek pomembnosti s toaletno vodo Klorane Bébé, ki je primerna tudi za najmlajše deklice, ker ne vsebuje alkohola in barvil – božična darila za otroke dobijo tako edinstveno dimenzijo, ki jim omogoča vpogled v svet odraslih. 
Darila za punce

Darila za fante

Idej za darila ni potrebno omejiti le na plastične igrače, ki še pred novim letom končajo pozabljene nekje v kotu. Za vas smo pripravili darila za fante, ki jim bodo prav vsak dan prinašala veselje in zabavo.
 
Za male razbojnike, ki obožujejo minione (da, to so tiste rumene okrogle postave, ki čudno govorijo), imamo očalast gel za prhanje 2 v 1 EP Line Minions, ki ga bo imel vaš sin v kopalnici neprestano pod nadzorom. Šolarji bodo zagotovo cenili toaletno vodo EP Line Ultimate Spiderman.
 
Med ideje za božična darila za otroke spada tudi mehurčkasta kola, ki je otroci sicer ne smejo piti prepogosto, v kopalnici pa je dovoljena brez omejitev – dečke vseeno opozorite, da gel za prhanje Ziaja Kids Bubble Cola kljub vonju po priljubljeni pijači ne spada v njihov trebušček.
Darila za fante
 
Denisa