Najboljša božična darila za ženske

 
Najboljša božična darila za ženske
Najlepši prazniki leta se bližajo in vsi kupujemo darila za ženske: za ženo, sestro, mamo, babico, prijateljico ali hčer. Žal pa jih pogosto izbiramo kot živila v trgovini. Zato smo sestavili nasvete za božična darila za ženske, za katera bo božiček prejel same pohvale – seznam priporočil pa si lahko shranite še za rojstni dan, praznike in obletnice.

Darila za vašo boljšo polovico

Pravilo številka ena je: s kakovostnim parfumom pri ženskah nikoli ne morete zgrešiti. Nenazadnje ni naključje, da dišave sodijo med najbolj priljubljena božična darila za ženske. Eleganten parfum s stilskim dizajnom blagovne znamke nakita Tiffany & Co., ki lomi dekliška srca že na pogled, bo pravšnji za ljubiteljice cvetličnih dišav – in čisto vsaka ženska si želi imeti kaj od blagovne znamke Tiffany!
 
Če pa ima vaša soproga raje bolj izrazite in pogumne dišave, ji bo srce poskočilo od veselja, ko bo zagledala eleganten darilni set z losjonom za telo Jean Paul Gaultier Scandal. Sladki parfum s cvetličnimi podtoni in medom ima čuten gurmanski značaj.
Darila za ženske

Darila za mamo

Vsako leto si pred božičem razbijamo glavo z darili za ženske, še posebej za tiste nam najljubše – za mame. Predstavite svoji mami legendo iz sveta kozmetike. Kot ima filmski svet Marilyn Monroe in nogomet Messija, takoj se kozmetični svet ponaša z osemurno kremo Elizabeth Arden. Mami pojasnite, da v rokah drži eno najpogosteje uporabljenih krem hollywoodskih zvezdnic, potem pa se lahko veselite njenega navdušenja nad učinki vlaženja kože obraza. Idealen je celoten darilni set za ženske Elizabeth Arden Eight Hour Cream Miracle Moisturizers, ker si mama vendarle zasluži le najboljše!
 
Vaša mama se bo počutila kot v pravljici, če bo pod jelko našla čarobno katalitično svetilko Ashleigh & Burwood London Vintage Rose. Ne le, da bo njen prijeten vonj napolnil stanovanje, hkrati tudi čisti in dezinficira zrak ter je varna, ker s pomočjo katalitične reakcije gori brez plamena (stenj ne gori kot sveča). Njeno toplino bodo pohvalili vsi prisotni, poseben proces gorenja pa bo pritegnil amaterske kemike (če jih imate morda v družini). Darila za ženske torej nikakor ne bodo dolgočasna! 
Darila za mamo

Darila za babico

Že od malih nog si vsakdo želi razveseliti svojo babico. Nasveti za božična darila za ženske, ki so skrbele za vas in vam še danes iz ljubezni pripravljajo priljubljene jedi, se bodo gibali prav v tem tradicionalnem tonu – tako zagotovo ne boste zgrešili. Če boste izbrali dišečo svečo KOBO Broad St. Brand Starry Sky boste podarili klasiko v moderni obliki, kar je idealna kombinacija.
 
Dostojno in hkrati dobrodošlo presenečenje bo zagotovo tudi nežna dišava Chloé L’Eau, ki jo obožujejo ženske vseh starosti po vsem svetu in ki postavlja ženskost na prvo mesto. Kot ustvarjena za babico, kaj mislite?
Darila za babico

Darila za sestro

Darila za žensko, ki vas je spremljala celo otroštvo, izbirajte skrbno in sezite raje po čem praktičnem, kar bo zagotovo uporabila. Je navdušena nad kozmetiko in ličenjem? Ne oklevajte in izberite set legendarnih čopičev Sigma Beauty Essential Trio Brush – blagovna znamka Sigma je za vse navdušenke osnova!
 
Mimo ne boste udarili niti s pravo dišavo – na primer s čisto in zapeljivo parfumsko vodo Lancôme Idôle, ki je kot ustvarjena za sodobne generacije mladih neodvisnih žensk. Obraz dišave je igralka Zendaya, in če sestra spremlja serije, bo prav dobro vedela, da je to zvezda serije Euphoria.
Darila za sestro

Darila za prijateljico

Imate prijateljice, ki vam vedno stojijo ob strani in se na njih lahko vselej stoodstotno zanesete, zato si za božič zaslužijo res konkreten odmerek veselja? Najbolje bodo to nalogo opravili seti, ki skrivajo več daril hkrati – nenazadnje prav zato vsako leto spadajo med najbolj priljubljena božična darila za ženske.
 
Popularna blagovna znamka EOS je pripravila super dekliški (berite roza) set Super Soft Shea Cherry, ki bo v celoti poskrbel za mehko in nežno kožo. Set Normaderm Phytosolution iz Vichyja z nego za kožo na obrazu, nagnjeno k mozoljem in razširjenim poram, pa bo obraz očistil in posvetlil, da bo vaša prijateljica kot manekenka.
Darila za prijateljico
 
Denisa