Najboljša darila za otroke

darila za otroke

Skoraj vsi starši poznajo vsakoletni stres, ki ga prinese izbiranje popolnega božičnega darila za otroke. Da starši ne bankrotirajo, morajo pogosto izbirati med željami otrok in tem, kar ti potrebujejo. Na srečo smo v Notino pripravili izbor koristnih atrakcij za naše najmlajše, da bodo lahko uživali v najbolj čarobnem božiču.

Božična darila za fante in dekleta

Ali ima vaša deklica rada princeske iz Ledenega kraljestva, vaš deček pa Disneyjeve avtomobile? Ali pa obratno? Pri nas boste našli vse, kar potrebujete, vključno z otroškimi izdelki za higieno, ki se ujemajo s tematiko njihovih priljubljenih risank. Tako boste dobili za pod jeklo nekaj potrebnega, hkrati pa tudi privlačnega za odraščajočega otroka. Otroci se bodo naučili vsakdanje nege, ki jim bo v veselje!  Česanje lahko hitro postane priljubljeno opravilo s čarobno cvetlično krtačo za lase Magic Flowerpot Tangle Teezer. Krtača razčeše lase brez lasanja in je prijazna do občutljivega otroškega lasišča. Čiščenje zob včasih spominja na igro »kdo bo koga«. Podarite svojemu otroku električno krtačko Ledeno kraljestvo Philips Stages Power Frozen in borba dvakrat dnevno ne bo več potrebna. Poleg krtačke pa za darilo prejmete tudi ovitek za pisarniške potrebe. Ledeno kraljestvo najdete tudi v kolekciji šestih balzamov za otroke Lip Smacker. Vaš otrok lahko enega ves čas nosi v žepu ali pa ga podari prijatelju na šolski zabavi kot manjše darilo.
Kopanje bo postalo zabavno z gelom za tuširanje Minioni Air Val Minions Shower Gel 3D. Veliko zamisli najdete tudi v široki ponudbi darilnih setov za otroke blagovne znamke EP line, kot je na primer darilni set Spiderman ali avtomobili in veliko drugega.  V primeru da vaš dragulj ne želi iz hiše brez svoje priljubljene punčke Barbie, vam bo toaletna voda Barbie Eau de Toilette za otroke prihranila marsikateri napad trme.

Božična darila za najstnike

Čeprav se morda zdi, da svojega muhastega najstnika ne morete z ničimer razveseliti, boste gotovo uspeli z nečim, kar je priljubljeno in trendno. Poskusite na primer s priljubljenim setom mini dišav Victoria Secret ali pa z izdelki za higieno v slogu junakov iz serije Marvel! Za mlade gospodiče, ki želijo že zdaj narediti vtis, imamo darilni set dišav Jacadi Jeune Homme. Ta čudovita dišava za otroke je opremljena s stilsko uro. Kaj pa podariti mladi damici, ki želi dišati kot mama? Za njo imamo dišavo za otroke Disney Hello Kitty v kompletu s škatlo za malico. Dolg objem je zagotovljen! Če k temu dodate še Avonov Hello Kitty gel za prhanje, bodo njene oči še bolj zažarele.
darila za najstnike
Po statističnih podatkih je samo sedem od desetih odraslih v otroštvu osvojilo zdrave navade zobne higiene. Najboljše darilo, ki ga lahko podarite svojemu otroku, je, da ga naučite, kako si pravilno čistiti zobe s sonično zobno ščetko Philips Sonicare za otroke s funkcijo Bluetooth. Ta sodobna ščetka je povezana s posebej zasnovano izobraževalno aplikacijo, ki na igriv način uči pravilne tehnike čiščenja in ohranja pozornost nemirnega otroka.

Darilni seti za otroke

Priljubljena izbira so tudi parfumi brez alkohola, ki razveselijo predvsem tiste otroke, ki radi posnemajo svoje starše. Znamka EP Line ponuja za vsakogar nekaj, odvisno od tega, katera risanka je trenutno številka ena. Oglejte si našo ponudbo dišav za otroke in druge drobnarije, primerne za v praznične nogavice. (dle tradice v dané zemi). (odkaz na Notino kids)
Najbolj priljubljeni darilni seti za otroke so darilni seti EP Line Ledeno Kraljestvo, ki na izbiro ponujajo kombinacije toaletne vode in gela za tuširanje ali torbice, balzama za ustnice, sijaja za ustnice ter žepnega ogledala. Naši mali ljubitelji Smrkcev pa bodo prav gotovo veseli seta toaletne vode z gelom za tuširanje The Smurfs Blue Style Brainy. Na koncu naj omenimo še set šampona in gela za tuširanje za navdušence nad Marvelovimi junaki Amiranda Avengers.
 
Zdaj pa globoko zajemite sapo in se zoperstavite božičnemu vrvežu iskanja daril, ki jih bodo vaši otroci resnično veseli. Edino, na kar je še treba paziti je, da ne prismodite božične večerje. Ampak mi vemo, da imate vse pod nadzorom!
 
Denisa