Najboljše vodoodporne maskare – ali jih poznate?

Vodoodporne maskare
 
Z vami zdržijo na plaži ali bazenu, kos bodo dolgim poletnim zabavam, zahtevnim izletom na kolesu in vročim dnevom v velikem mestu. Nikoli se ne razmažejo ali stopijo, nikoli vas ne razočarajo. Vodoodporna maskara je idealna za poletje. Katere pa so najboljše?

Klasika med vodoodpornimi maskarami

Max Factor 2000 Calories je legenda med maskarami že več desetletij, prav tako pa je priljubljena tudi njena »sestra« Max Factor 2000 Calories Waterproof. Cenovno dostopna vodoodporna maskara, ki omogoča za kar 30 % večji volumen in ima brezhibno ter izrazito pigmentacijo, ki pričara »dramatičen videz« že po enem nanosu. VAU!

Vodoodporna maskara za podnevi in ponoči

Idealna za poletno ličenje je tudi maskara NYX Professional Makeup Worth The Hype. Trepalnice so bolj goste, pa tudi daljše. Hkrati pa ne odpadajo, se ne lepijo in so torej videti odlično. Če vam ne zadostuje en sloj, še posebej za večerno ličenje, jih lahko brez težav nanesete več, saj ima maskara gosto krtačko, ki je kot ustvarjena za to.
 
Vodoodporne maskare

Pogled, ki hipnotizira

Pogled, ki hipnotizira, vam zagotovi vodoodporna maskara za občutljive oči Lancôme Mascara Hypnose Doll Eyes. V njeni krasni embalaži se skriva polnilo, obogateno z mešanico najlona, ki trepalnicam zagotovi sijaj. V maskari sta tudi dva tipa voska, zato se pigmenti prilepijo na trepalnice in tam zdržijo tako dolgo, kot to želite. Legendarna krtačka pa omogoča enostavno ličenje tudi v kotičkih oči!

Popolno zavihane trepalnice

Maskara Collistar Mascara Infinito je vidna vsem. Njeno zlato embalažo boste našli tudi v največji torbici in če vam niso všeč klasične krtačke s ščetinami, boste navdušeni, saj ima maskara Collistar Mascara Infinito plastično, s katero je natančno ličenje vprašanje le nekaj potegov. Kaj še zna? Trepalnice čudovito zaviha …

Maskara za učinek umetnih trepalnic

Vodoodporna maskara Estée Lauder Sumptuous Extreme je obogatena z inovativno formulo Extreme Bold Volume™, ki kombinira nežno peno in tri različna vlakna za volumen. Vlakna trepalnice podaljšajo in zgostijo, sestavina Lash-Advancing Vitamin Complex pa jih nahrani in okrepi, da bodo dolgo lepe in odporne. Izpolnjene sanje ljubiteljic učinka umetnih trepalnic!
 
Denisa