Najboljši parfumi za leto 2019

Najboljši parfumi za leto 2019

Najboljši ženski parfumi 2019

Dior Joy in ponovna izdaja Miss Dior

 
Začelo se je pravzaprav že jeseni. Luč sveta je ugledala dišava Dior Joy by Dior, napolnjena z radostjo, svetlobo, v srcu pa je skrivala jasmin in redke vrtnice iz Grassa. In prav cvetlične esence, še posebej vrtnica, so postale preprosto bistvene. Zato je zdaj, januarja, Dior predstavil naslednjo poslastico: ponovno izdajo toaletne vode Miss Dior, ki prav tako črpa iz vrtnice iz Grassa. Osnovni parfum iz leta 2013 presega.

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie

Med najboljše parfume za ženske leta 2019 cilja tudi Kenzo z novo interpretacijo svoje „makove“ dišave. Poimenovana bo Flower by Kenzo Eau de Vie in slavi življenje, veselje, strast. Vendar pozor, tudi tokrat ne gre brez vrtnic, tokrat bolgarskih ...

Oscar de la Renta Bella Rosa

Februar si je izbral Oscar de la Renta, ravno takrat bo pokazal svojo dišavo Bella Rosa: kako drugače, kot polno vrtnice, svežine in nežnosti. Tudi on se s to dišavo navezuje na svojo predhodno lepotico: dišavo Bella Blanca. Če je še ne poznate, vas bo navdihnila s krhkostjo in izzvala občutek, da ste se znašli sredi vrta, pokritega s svežo roso. Poleg belih vrtnic v njenem srcu dišijo jasmin, lističi vijolice in omamne šmarnice.

Gucci Bloom Nettare di Fiori

Ne zaostaja niti Gucci! Gucci Bloom Nettare di Fiori kombinira vrtnice in ingver takoj v uvodu, potem se razvija v jasmin, tuberozo, stoji pa na trdnih baznih notah pačulija, mošusa in osmanta. In že se je uvrstila med top novosti med parfumi za ženske!

Burberry Her

Poduhajte tudi Burberry Her, nebrzdano in spontano dišavo, ki vas premamlja s sadnimi toni ribeza, malin in robid, da bi vam v srcu pokazala vijolice, jasmin in na koncu lesne bazne note z mošusom in ambro.

JOOP! Wow! for Women

In ker je sadje naslednja bistvena esenca dišav tega leta, lahko naredite prostor še za Wow! For Women od JOOP!, v kateri se malina pretaka z vrtnico, potoniko in belim mošusom v baznih notah, kar tvori zares čutno cvetlično dišavo za samozavestno žensko. Namreč, cvetlična ne pomeni le nežna in krhka!

Najboljši moški parfumi 2019

Greha bodo vredni tudi moški parfumi leta 2019. Priljubljene esence bodo postali citrusi ali meta, dišave so čiste, polne energije in kot ustvarjene za moške, ki vedo, kaj želijo.
 

Burberry Mr. Burberry Indigo

Grenivko, limono, bergamotko in rožmarin skriva Mr. Burberry Indigo. Srčne note so v melodiji mete, žajblja, vodnih tonov, čaja ali vijolice. In bazne note? Hrastov mah in unikatna esenca Iso E Super. Je svojstven in se nič ne pretvarja. Preprosto osebnost med top parfumi za moške!

Hugo Boss Hugo Reversed

Hugo Boss je že pokazal Hugo Reversed in z minimalistično stekleničko izvrstno izstopil iz svojih klasičnih podob. Zgornje note napolnjujeta grenivka in kalabrijska bergamotka, po nekaj trenutkih se pridružita rožmarin in edinstvena molekula Pamplewood, ki se nadaljuje v lesno-citrusnih tonih, vse to pa „podpira“ eksotičen haitijski vetiver. Zelo napredno!

Salvatore Ferragamo Uomo Signature

S citrusi dela tudi Salvatore Ferragamo in njegov Uomo Signature. Tokrat jih sicer pelje k Orientu, dodaja rožnati poper, cimet, kardamom, pačuli oziroma pražena kavna zrna. In to iz te dišave naredi idealno kombinacijo za večerno nošenje.

Armani Code Absolu

In popoln zadetek? Po moje je zmagovalec v kategoriji najboljših parfumov za moške leta 2019 Armani Code Absolu. Že zato, ker je obraz te dišave postal kanadski polbog Ryan Reynolds, je to TOP dišava. Zeleno mandarino in jabolko čez nekaj trenutkov nadomesti cvet pomarančevca, semena korenja in nugat, v baznih notah na srce žensk brenkajo vanilja, fižol tonka in nekaj lesnih tonov. Luksuz! Prihaja že zdaj, februarja ... 😊
 
Denisa