Najboljši parfumi za ženske: 10 top dišav za ženske

10 top dišav za ženske
 
Ena največjih modnih svetovnih legend Coco Chanel je nekoč izjavila: „Parfum je neviden, vendar nujen in nenadomestljiv modni dodatek. Obvešča, ko ženska prihaja, in spomni, ko odhaja ...” Poglejmo si skupaj najboljše ženske parfume, iz katerih lahko črpate navdih!

Giorgio Armani Sì Passione

Parfum, ki mu boste vedno rekli DA. Svetu na ves glas sporoča, kako čutni in strastni ste. Sadno-cvetlični Sì Passione samo še poudari vaš naravni čar. Sadne sestavine, kot sta črni ribez in hruška, se tukaj združijo s toplo vaniljo, nežnimi cvetovi vrtnice, jasminom in nevsakdanjo posončnico. S to dišavo boste vedno očarali okolico. 

Lancôme Idôle

Novi generaciji žensk je namenjena dišava Idôle, čista cvetlična dišava s cipresnimi elementi. Najtanjša steklenička na svetu je svoj navdih našla v iPhonu in resnično gre za trendni kos. Pazite le, da ju ne zamešate, ko ju boste iskali v torbici! Osnova cvetlične simfonije sta dve vrsti vrtnic in esenca vrtnice. Poleg tega lahko stekleničko polnite in Idôle tako izpolnjuje tudi zahteve glede vzdržljivosti. 

Yves Saint Laurent Libre

Ali čutite dišavo svobode? To je dišava Libre, namenjena upornicam, ki se ne bojijo iti proti toku in uporabljati dišavo s srčnimi notami sivke, ki je veljala za tipično moško esenco. Treba je bilo dodati samo pomarančni cvet, vaniljo, mandarino in ambro z nerolijem in akcija! Zelo ženska, zapeljiva dišava za posebne priložnosti je rojena.

Chloé Nomade

Vse pustolovske like, ki ne zdržijo dolgo na enem mestu ali pa so jih očarali trendi digitalnega nomadstva, lahko na njihovih brezkončnih poteh spremlja dišava Chloé Nomade. Vsa doživetja so še bolj prijetna, če ob tem tudi lepo dišite! V sveži aromi najdemo značilen hrastov mah z opojno mirabelo in zapeljivo frezijo. Steklenička v obliki ženske torbice pa samo dokazuje, da gre za dišavo, namenjeno ženskam, ki obožujejo potovanja.

Burberry Her

Parfum za ženske Burberry Her je navdih našel v Londonu. Ne bojte se, ne boste smrdeli po ribah in krompirčku, londonski podzemni železnici ali ginu Beefeater … Gre za izraz energičnega in svetovljanskega duha tega velemesta. Po vrtu, polnem sadja s črnim ribezom, malinami, robidami ali citrusi, sledijo srčne note z jasminom in vijolico. V baznih notah pa vas pogrejeta ambra in lesni akordi. Obraz dišave je postala svetovna znana manekenka Cara Delevingne, ki tako značilno predstavlja svoj rojstni kraj. 
Parfumi za ženske

Calvin Klein Women

Legendarna steklenička z očesom pripoveduje, koliko moči je v enem samem ženskem pogledu. Ja, moški bi lahko povedali svoje. Calvin Klein Women temelji na prepričanju, da so vse ženske lepe, močne in edinstvene. Seveda pa ni nikoli odveč lepo dišati! Po svežih sestavinah, kot so evkalipt, citrusi in črni poper, pridejo na vrsto cvetlične srčne note. Toploto in globino dišave pa dodata ambra in cedrovina. Ta komad prav gotovo ne sme manjkati med najboljšimi ženskimi parfumi za leto 2019.

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Manj je več. Od svoje dišave pričakujete, da se prijetno spoji z vašo kožo in vam zagotovi nevsiljivo, elegantno dišavo cel dan. Parfum za ženske For Her Pure Musc bo postal vaša druga koža. Opojni beli cvetovi in topli akordi pačulija in ambre. Tudi tako je lahko videti najboljši parfum za ženske. 

Juliette Has a Gun Not a Perfume

Če ste mnenja, da je manj več in ne želite dišati kot vsaka druga ženska, imamo za vas neparfum! Zaradi nežne, nevsiljive in hipoalergenske dišave se vam ni treba bati, da bo po vašem odhodu treba prezračiti pisarno. V Not a Perfume najdete eno in edino sestavino – Cetalox z dišavo, podobno ambri. Rezultat je minimalističen, eleganten in zelo čist. 

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful

Jesen in zima nista vaši priljubljeni besedi in takoj, ko temperatura pade pod 25 °C, bi najraje skupaj s štorkljami odleteli v tople kraje? Z Amo Ferragamo Flowerful se boste počutili kot na poletnem travniku, polnem cvetočih rož, ki jih objemajo sadna drevesa. Sestavine, kot so črni ribez, jasmin, cvet slive, rožnata potonika in vaniljeva orhideja, zbudijo v vas veselje do življenja in optimizem, pa čeprav boste morali na 25 °C in več čakati vsaj še pol leta. 

Carolina Herrera Good Girl

Kako torej – boste danes pridni ali nagajivi? Seveda je to odvisno samo od vas! V legendarni steklenički v obliki ženskega salonarja na zlati tanki petki se skriva kombinacija tradicionalnih in inovativnih sestavin, ki odsevajo tako dobre kot senčne strani vsake ženske. V Good Girl sveži jasmin in dragoceno tuberozo obdajajo topli gurmanski toni kakava ter fižola tonka.

Marc Jacobs Daisy Love 

Če spadate v generacijo milenijcev ali pa ste vsaj mladi po srcu, je dišava Marc Jacobs Daisy Love prava za vas. Ta parfum je namenjen modernim ženskam in dekletom z močnimi čustvi, katerih življenjski slog se spreminja vsako minuto. Cvetlično-sadna sestava z robidami, marjetico ali krizantemo je zelo sočna.
Parfumi za ženske
 
Kateri je vaš najljubši parfum za ženske? Zaupajte nam, kdo so vaši favoriti!
 
Denisa