Najboljši parfumi za zimo 2018/2019!

Parfumi za zimo
 
Že diši po prvem snegu (ponekod je res že zapadel!), torej ni na kaj čakati – kadar se začenja zimska sezona v gorah, se mora javiti tudi v kraljestvu dišav. Kateri so najboljši parfumi za prihajajoče hladno obdobje? Imam nekaj namigov za vas in tudi zanj. 

ZA VAS:

Strastna in neodvisna

Armani Sì Passione je polna čustev, ženskosti, strasti ... in je čisto vseeno, ali jo izberete za čez dan ali za večerno srečanje. Vsakič zmaga. V zgornjih notah povezuje črni ribez, hruško in rožnati poper, ki se jim ne da upreti. V srcu dišijo vrtnica, heliotrop in omamni jasmin. Vse skupaj v baznih notah v popolnost poveže cedra z vaniljo. Očarljiva že na prvi vonj!

Izbrana in elegantna

Čista novost je Bottega Veneta in njena L´Absolu. Intenzivna cvetlična cipresna dišava se odlično podaja prav v hladnejših dneh. Za uvod ponudi bergamotko in rožnati poper, nato pride jasmin sambac, v baznih notah pa se skrivajo ambroksan, usnje, pačuli in vanilja. Je luksuzna, elegantna in popolnoma prefinjena.

Očarljiva in skrivnostna

Topla, sladko orientalska dišava Boss The Private Scent Accord je tukaj za vse ženske, ki obvladajo skrivnost zapeljivosti in se ne bojijo uporabiti ga kot svojo močno orožje! Sočna mandarina pritegne pozornost, kava in osmant ji takoj sledita, da bi sprostila mesto kakavu in fižolu tonka. Za večer in posebne priložnosti je idealna! (In kot boste ugotovili kmalu, obstaja tudi v varianti za moške!)

Modna in dinamična

Ženski, ki ima svoj jasni cilj, je nebrzdana in neustavljiva ... pride zelo prav novost Burberry Her. Sladko sadni preplet ribeza, malin in robid se izmenjuje s cvetličnimi srčnimi notami iz jasmina in vijolic, nato pa pride tisto najboljše: ambra, lesni toni in mošus. Navdih je našla v vzdušju Londona, perfektna je za tiste, ki rade izstopajo iz množice.

Samozavestna in krasna

Cvetlično sadna Yes I Am od Cacharel je utelešenje simbola Femme Fatale. Poudarja naravno lepoto, pomnoži seksapil, dodaja čutnost in izpopolni sliko ženske z velikim Ž. Za čez dan in posebne priložnosti. Od vas je odvisno, kdaj si upate ...

ZANJ:

Čuten in energičen

Luksuzno in izredno čutno moško dišavo predstavlja Armani Acqua di Giò Profumo. Steklenička, izvedena v enostavnih linijah, predstavlja talisman iz črnega minerala, sama dišava pa je navdihnjena z globino in močjo oceana. Zato je polna morskih tonov, pa tudi zelišč (žajbelj ali rožmarin), skupaj pa daje harmonično celoto, primerno za celodnevno uporabo.

Nepozaben in seksi

Ko je Hugo Boss pred nedavnim predstavil novo dišavo Boss The Scent Private Accord, si je spet nabral točke. V tej dišavi je namreč vse, kar bi želeli od svojega sanjskega princa. Eleganca, seksapil, trohica presenečenja, ščepec skrivnosti in veliko možatosti. Lesno-orientalska dišava pride prav predvsem za zvečer in posebne priložnosti (torej je idealna za vsako njegovo srečanje z vami!).

Karizmatičen in pogumen

Nekonvencionalen moški, ki se ne boji premagovati ovir in premikati lastnih meja, bo cenil novost JOOP!: JOOP! Wow!. Gre sicer „samo“ za toaletno vodo, vendar se vam bo od njene karizme zavrtelo v glavi. Orientalska dišava z bergamotko, kardamomon in lesnimi toni fižola tonka ali kašmirjevega lesa vam bo namreč zagotovo obtičala v spominu ... 
 
Denisa