Najboljši prirezovalniki za brado in lase

Najboljši prirezovalniki za brado in lase
 
Redna pozorna skrb za videz se ne tika le ženskih obrazov. Tudi moški želijo biti urejeni in privlačni. Svoje mesto pod soncem si zato upravičeno zaslužijo prirezovalniki brade, ki poskrbijo za rez kot iz brivskega salona. Če tudi vi razmišljate o nakupu strojčka za lase in brado, vam bomo svetovali, kako izbrati takega, ki bo odgovarjal vašim potrebam. Najboljše med njimi smo recenzirali za vas.

Kako izbrati prirezovalnik brade in las

Najsi se želite le obriti ali pa ustvarjati razne reze in stile, vedno je treba staviti na kakovosten prirezovalnik, ki bo izpolnil vaša pričakovanja. Zato najprej razmislite, za kaj boste strojček uporabljali. Trg ponuja veliko modelov z različnimi funkcijami, britvami iz različnih materialov, nastavki in drugimi lastnostmi.
 
Idealno je izbirati med večnamenskimi prirezovalniki, ki jih lahko uporabite za celo telo. Zagotovo boste cenili tudi brezžično delovanje in dolgo obstojnost akumulatorja. Osredotočiti bi se v prvi vrsti morali na možnosti nastavitve višine striženja in dodatne nastavke, ki bodo upoštevali vaše zahteve. Nato pa že z lahkoto najdete pravi strojček za brado in lase.

Razkrito: Pet najboljših prirezovalnikov

 
  1. Prirezovalnik za lase in brado Remington Graphite Series G2 PG2000 obljublja 40 minut brezžičnega delovanja, kar je več kot dovolj časa za to, da se popolnoma uredite, obenem pa vas ne omejuje napajanje preko kabla. Z glavnim rezilom enostavno pričarate natančno poravnanje in celotno striženje, linearni prirezovalnik pa lahko uporabite za ušesa, nos ali obrvi. Nastavljivi glavnik vam poleg tega omogoči še, da izberete med dolžinami 2–20 mm, tako da obisk salona mirno odložite za nedoločen čas.
  1. Zagotovilo urejene pričeske so kakovostne jeklene britve z dolgo življenjsko dobo in perfektno ostrino, kot jih ima na primer BaByliss For Men T890E. Na eno celotno polnjenje je tale strojček za brado sposoben delati kar 120 minut, zato vam ga ni treba polniti po vsakem britju. Njegova prirezovalna glava ima minimalno višino krajšanja 0,5 mm, maksimalna dolžina je 12 mm. S kombinacijo dolžin in nastavkov ponuja prirezovalnik brade 24 možnosti nastavitve same pričeske. Vav!
  2. Če vas muči, da vam prirezovalniki pulijo brado in lase z raznimi debelinami, rastočimi v vse strani, je rešitev lahko nakup strojčka Braun Beard Trimmer BT7220. Po zaslugi inovativnih tehnologij AutoSense se lahko zmogljivost motorja prilagodi individualnemu premeru brade in tako zagotovi gladek potek striženja brez neprijetnega občutka vlečenja. Doživljenjsko ostra kovinska rezila znajo tudi, kaj z dolgo in gosto poraščenostjo, tako da je pot do urejenosti s tem pomočnikom zares preprosta.
  3. S stilskim brezžičnim prirezovalnikom brade in las z ogljikovo titanskimi rezili BaByliss For Men E977E Smooth Precision preprosto nastavite dolžino striženja kar v 26 različnih možnostih od 0,5 mm do 25 mm. Kar pa vas bo navdušilo – pakiranje vsebuje tudi natančen prirezovalnik kontur, s pomočjo katerega brezhibno oblikujete linije brade v želeno obliko. Profesionalna ureditev je torej zagotovljena!
  4. Pametni pomočnik, ki vam s skrbjo za videz v celoti pomaga, je prirezovalnik brade Rowenta Forever Sharp TN6030F4, ki razpolaga s samoostrilnimi rezili iz nerjavečega jekla. Visoko kakovostni strojček z ekstremno vzdržljivostjo obljublja do dva meseca brezžičnega delovanja pri petminutnem britju trikrat tedensko, in če se že izprazni, ni treba obupovati. Funkcija hitrega polnjenja zagotovi dovolj energije za eno celotno striženje že v 4 minutah na omrežju. V Rowenti namreč vedo, kako dragocen je čas!
Pet najboljših prirezovalnikov
 
Smo vam pomagali z izbiro najboljšega prirezovalnika brade? Ste našli svojega favorita ali nam daste namig na še boljši strojček za lase in brado? Veselimo se vašega odziva.