NAJDITE SVOJO POT z BOSS Alive

 BOSS Alive
 
Pot do izpolnjenega življenja je bolj raznolika kot kadarkoli in sodobna ženska je danes lahko svobodna in ženstvena - takšna, kakršna si želi biti.  Parfumska voda BOSS ALIVE Eau de Parfum in toaletna voda BOSS Alive Eau de Toilette z novim svežim vonjem poosebljata želje sodobne ženske in njeno strast do življenja.

Dišavo so navdahnile drzne ženske

Hugo Boss BOSS ALIVE, novo žensko dišavo, ki jo navdihujejo drzne ženske, odlikujejo ženstvenost, magnetizem in moč - lastnosti ženske, ki z dišavo BOSS vsakodnevno piše svojo definicijo uspeha.
 
Dišava Hugo Boss BOSS ALIVE Eau de Toilette očara z mešanico nežnih not in pozitivno energijo.
 
Zgornje note vzbujajo veselje, cvetna vonja magnolije in jasmina sambaca pa prebujata občutek ženstvenosti.  Kombinacija lesnih not z muškatnico in mahom doda kanček notranje samozavesti in moči.
 
 BOSS Alive
 
Živahne note jabolka se prepletajo s svežim črnim ribezom, slivo in cimetom, ki dajejo sadni dišavi značilen sladek vonj in nas spominjajo, da je energično življenje lahko pot do brezmejne sreče.
 
Rožnatozlat okrasni element kot nakit obdaja stekleničko, sijoča svetlo rožnata toaletna voda pa odraža sodoben energičen značaj toaletne vode Hugo Boss BOSS ALIVE Eau de Toilette.
 

Brezplačna dostava in darilo ob vsakem nakupu dišave Hugo Boss nad 45 EUR.     

 BOSS Alive