NAMIG ZA BOŽIČ: Darila za fanta, moža in vse moške, ki jih ljubimo

Darila za moža
 
Izmisliti si darila za fanta, moža, pa tudi brata ali najboljšega prijatelja je pravi podvig. Na njihove fantovske „ideje“ se ne spoznamo najbolje, toda ... na lepoto se. Torej to izkoristite in jim izberite nekaj za svež look ali dišavo, s katero bodo še bolj seksi!

Praktični seti

Božični darilo za moškega bi moralo ustrezati enemu pravilu: moralo bi biti praktično. Uporabno ali z bonusom, kakršnega ponujajo na primer darilni seti:
 
Biotherm Homme vsebuje gel za prhanje in antiperspirant. Sama kozmetika izhaja iz naravnih sestavin in črpa iz pozitivnih učinkov termalne vode. Odlično darilo za moža, ki se zanima za svet okoli sebe.
 
Dobro božično darilo za moža, prijatelja in druge moške okoli vas je lahko set Vichy Homme. V njem bodo našli vlažilno nego proti znakom utrujenosti Hydra Mag C+, pa tudi antiperspirant za občutljivo kožo 48 h, tako da bodo zmogli tudi največje obremenitve v službi (ali z vami doma😊).
 
Za vse pustolovce ponujamo tudi rusko organsko kozmetiko Natura Siberica in njen set Men. Z osvežilnim gelom za prhanje, tonirano kremo za obraz in šamponom 2 v 1 predstavlja odlično osnovo opreme vsakega moškega (za vas pa še en odličen namig za darilo za prijatelja ali moža).
 
Darila za moža

Dišeč moški

Bi raje dišeč namig za darilo za moža ali prijatelja? Čista novost je pri nas na Notinu Emanuel Ungaro in njegov L´Homme. Luksuzna toaletna voda iz kategorije t. i. usnjenih dišav je polna samih prvorazrednih sestavin in izpolni zahteve tudi najbolj izbirčnega džentelmena.
 
Bombastična novost med moškimi dišavami je tudi Hugo Boss Boss The Scent Private Accord. Je zelo prefinjena, primerna za večer in posebne priložnosti ter je popolnoma izbrana. Spada med lesno-orientalske. In je polna seksapila! Uau!
 
Svež kot gorski piš zna biti YSL L´Homme. Toaletna voda, dobesedno polna ozona (res je med sestavinami!), razvname vse čute, spodbuja, dodaja energijo in omogoča na polno izžareti slavno možatost (bazne note so prijetno lesne).

Izumi za (moško) lepoto

Če imate doma moškega, ki nase res da, med namigi za božična darila ne sme manjkati Foreo Luna™ for Men. Sonična naprava, ki bo z njegove kože odstranila odvečen sebum, nečistoče in zamašene pore. V popolnoma moški, črni izvedbi.
 
Prav lahko pride tudi prirezovalnik dlačic Braun Exact Series, ki spada med najbolj prijetne na tržišču in bo vašega moškega rešil ne le ene estetske težave. In za bradače? Genialen prirezovalnik Philips Beardtrimmer prirezane dlačice po zaslugi vakuumskega sistema takoj posrka, zato v kopalnici ne bo več tistega strašnega nereda, ki se ga nikomur ne da čistiti. (Torej bo to darilo za vašega moškega, malce pa tudi za vas!)
 
Torej, kaj pravite? Že veste, kaj kupiti za božič možu, prijatelju in drugim ljubljenim moškim okrog sebe? Če ne, imam še nekaj idej. Le sledite Notino blog (ker ima Notino darilo za prav vsakogar).
 
Denisa