NAMIG ZA BOŽIČ: Najlepše božične dišave za dom

Božične dišave za dom
 
Veliko vlogo pri božičnem vzdušju igrajo dišave. Vonj božičnih piškotov, vonj božičnega drevesca, lahko pa ... so to tudi božične dišeče sveče ali na primer difuzorji. Ker lahko ravno oni v veliki meri prispevajo k praznični atmosferi.

Sladka vaniljeva skušnjava

Če obožujete vaniljeve rogljičke, boste navdušeni nad dišečimi svečami Woodwick Artisan Ellipse Vanilla Sol. Vanilja se skupaj z lesnimi toni in kapljico citrusov takoj razlije po vsem prostoru. In pozor, sveče Woodwick imajo posebne lesene stenje, ki pri gorenju prasketajo čisto tako kot goreč les. In to je res super!
 
Eno najlepših daril lahko postane aroma difuzor Chando Myst Vanilla & Cedar. Je neverjetno lepega videza, sam po sebi je okras notranjščine. In dišava? Sladko lesna, pretaka se od vanilje preko pomaranče do cedre in sandala.

Vroča čokolada ali kuhano vino?

Kakav s smetano prikliče v misli dišeča sveča Hot Cocoa & Cream iz delavnice Bath & Body Works, ki v sebi poleg vonja mlečne čokolade skriva ščepec muškatnega oreščka. In ko k njej vzamete v roko zares še skodelico z vročim kakavom ali čokolado, bo praznično vzdušje popolno!
 
Imate raje kuhano vino? Poskusite, kaj bo z vami naredila dišeča sveča Paddywax, konkretno sestava Mesa Velvet Plum & Orchid. Je res, da ima po zaslugi črne orhideje in cveta limonovca tudi svoje cvetlične tone, vendar je v njej tudi rdeče vino ali dišeč zvezdnat janež ...

Vonj svežih iglic

Če se ne morete dočakati božičnega drevesca in vonja svežih iglic, preizkusite novost: božične sveče Yankee Candle Elevation Frosted Fir. Nato zaprite oči in uživajte v tem. Kakor bi se naenkrat znašli sredi zasneženega gozda, iz katerega veje božanski mir ...
 
Na namišljen sprehod med drevesa vas bo popeljalo tudi pršilo za dom Flannel od Bath & Body Works ali se razveselite s katalitično svetilko Ashleigh & Burwood London in s polnilom Lamp Fragrance Winter Forest. To je namreč zares popolna božična dišava za dom!
 
Božične dišave za dom
 
S.: Mimogrede, vse sveče, ki jih najdete tukaj, so seveda odličen namig za darilo. Lahko vam jih pri nas tudi zavijemo, če boste želeli.
 

Denisa