NAMIG ZA BOŽIČ: Parfum pod božično drevesce

Darila za božič
 
Iščete univerzalno darilo, s katerim vsakič zažarite? Verjemite, da parfum razveseli vedno, še posebej nas, ženske. Ker ravno dišava izpopolni našo lepoto, lahko dvigne samozavest in razpoloženje. Pa tudi za moške darilo v podobi parfuma pomeni znano dodatno kapljico seksapila!

ŽENSKI PARFUMI

Veselje za vsak dan

Novost Escada Celebrate Life slavi življenje in umetnost znati se veseliti malenkosti. To je odlična dišava za optimistke in tiste, ki potrebujejo dodatno energijo, saj ravno od te ta parfumska voda prekipeva. Je sladka, sadno-cvetlična, sočna in primerna res za vsak dan!

Navdihnjena z utripom Londona ...

... točno taka je Burberry Her! Odlična za moderno, temperamentno žensko, ki ve, kaj je njeno največje orožje. V glavi so sveže maline, črni ribez in robide. V srčnih notah utripa vijolica z jasminom, v baznih notah pa vanilja, mošus in lesni toni. Fantastična sestava za dnevno nošenje.

Škandalozno odkritje

Scandal by Night Jeana Paula Gaultierja je skrivnostna kot nočna pustolovščina. Provokativna in kljub temu elegantna kot Femme Fatale. Primerna je za posebne priložnosti, za katere je bila ustvarjena. Orientalska, cvetlična, lesna ... S tuberozo, medom, sandalom in fižolom tonka. In steklenička? Za spremembo škandalozna!

Z občutkom za stil

Chloé Chloé še zdaleč ni nova. Vendar že 10 let spada med TOP ženske dišave sveta! Kakšna je, kaže že „plisirana steklenička“ s pentljo. Gre za stil, eleganco in prisrčnost. V uvodu vas pozdravi s potoniko, ličijem in frezijo. Nato se oglasijo šmarnica, vrtnica in magnolija. Na koncu še virginijski brin, sandal ali ambra. Popolna sestava za dan in noč.
 
Darila za božič

MOŠKI PARFUMI

Generacija Y

Yves Saint Laurent Y je nastala posebej za t. i. generacijo Y, milenijce. Ničesar ne delajo zdolgočaseno, dolgočasna pa ni niti dišava sama. Bergamotka in ingver sta pikantna, sveža aldehida. Nato je tukaj nežnejša geranija, vijolica ali aromatičen žajbelj. Vse je postavljeno na lesnih baznih notah cedri, jelki, kadilu, pižmu in ambri.

Pravi moški

V vsem se znajde, je močan in stoji za svojim mnenjem. Ne boji se oddaljiti iz vrste, se spopasti z ovirami. S svojo ženo pa je drugačen: zaščitniški, zanesljiv, skratka pravi moški. Ga imate? Zanj izberite Acqua di Gio od Armanija. Zračno dišavo, ki spada med najpriljubljenejše moške od leta 1996!

Brezbrižen luksuz

Novost Burberry: Mr. Burberry Indigo je odlična dišava za moške, ki imajo radi luksuz, utrip velemesta in zatišje mest, ki so oddaljena od civilizacij, kjer lahko naberejo moč. Le-to simbolizira tudi sama dišava. Rožmarin, limona, grenivka in bergamotka so zelo neposredne. Nato vse pomirijo vodni toni, meta, žajbelj ali čaj z vijolico. V baznih notah pa so ambra, hrastov mah in sestavina Iso E Super. Ja, tale toaletna voda je super – tudi kot božično darilo!
 
S.: Če želite iz parfuma naredite res osebno darilo, izkoristite možnost graviranja. Na stekleničko lahko daste napisati izpoved, sporočilo ali na primer datum obletnice ...
 
Denisa