Namigi za darila za valentinovo

Darila za valentinovo
 
Praznik zaljubljenih je eden od tistih praznikov, ki bi jih lahko mirne duše praznovala vsak dan. Ljubezni namreč ni nikoli dovolj. In namigov za darila za valentinovo tudi ne.
 
Praznik svetega Valentina ima dolgo tradicijo. Začelo se je menda že v času antičnega Rima, ko je Klavdij II. prepovedal zaroke in poroke, da mu možje ne bi bežali iz vojn k družinam. Toda pojavil se je Valentin, duhovnik, ki je navijal za ljubezen in je pare poročal na skrivaj. Ravno 14. februarja je bil zaradi svojih dejanj usmrčen. Z ljubeznijo to pač nikoli ni enostavno. A to veste tudi vi😊. In veste tudi, kaj boste za valentinovo pripravili za darilo? 

Darila za moške za valentinovo

Blagovna znamka Captain Fawcett, poimenovana po britanskem popotniku, ima fantastično linijo Shaving, v kateri najdete vse za ljubitelje tradicionalnega britja. Čisto TOP je darilni set Shaving, ki vsebuje ščetko za britje z jazbečjimi ščetinami, brivnik in milo za britje.
 
Ali pa je tu Scottish Fine Soaps. Set te znamke Men’s Grooming Thistle & Black Pepper skriva toaletno vodo, gel za prhanje in balzam za po britju in je popolnoma naraven. In če smo že pri naravni kozmetiki, prima set kot darilo za valentinovo za moške ponuja Weleda Men: vsebuje vlažilni gel, pa tudi gel za prhanje, ki pride vedno prav! Darilo za valentinovo za moškega pa je lahko tudi dišava! Preizkusite Bvlgari The Miniatue Collection, v kateri najdete kar pet mini dišav moških parfumov Bvlgari! In po luksuzu diši novost Chanel Bleu de Chanel, lesna aromatična dišava za samozavestnega moškega, v katere uvodu se pretaka meta z bergamotko, limonino lupino in pelinom. V srcu utripajo ananas, geranija ali sivka, bazne note pa pripadajo redkemu lesu ali fižolu tonka.
 
Darila za valentinovo 

Skupno veselje

Če bi želeli, da bi bilo darilo za valentinovo za moškega tudi malce darilo za vas, poglejte Marc Jacobs Splash Pear. Gre za uniseks ugodje, polno sočnih sadnih tonov, ki vama bo obema dvignilo razpoloženje.
 
Skupaj lahko uživata v romantičnih trenutkih z dišečimi svečami. Treba je samo napolniti kopalno kad in prižgati na primer ... Bath & Body Works: Merci Paris ali Champagne Toast. Obe sta novi in omamni!

Darila za ženske za valentinovo

Je vprašal, s čim bi vas razveselil za valentinovo? Izkoristite to! Parfumska voda Amouage Honour je cvetlična in elegantna kot svilena obleka. Tiffany & Co. ima za vas darilni set istoimenskega, nežno sadno-cvetličnega parfuma in mini parfumčka. Čudovito darilo za valentinovo pa zagotovo naredi tudi kaj od dekorativne kozmetike.
 
Makeup Revolution Soph X Totally Soph vsebuje paleto senčil za oči, paleto za konture in set treh lepih sijajev za ustnice. Ali pa pokažite na I Heart Revolution in darilni set Chocolate! Je v obliki srca, videti je kot luksuzna bonboniera, toda skriva kar tri palete in odlične bronz pudre! To bo zares lepo valentinovo! 😊
 
Darila za valentinovo
 
Denisa