Nasveti, kako imeti lase pod nadzorom tudi v mrazu s TONI&GUY

Lasje

Lasje so krona lepote vsake ženske in pričeska je krona naše zunanje podobe. V zimskem času, ko se stiskamo v plašče z velikimi ovratniki, kape in šale, se še bolj borimo z naelektrenimi in razmršenimi lasmi. Naelektrenosti in razmršenosti las pa ne povzroča stik z oblačili, ampak predvsem vpliv mraza, ki lase izsuši. Pravi mraz šele prihaja, zato vam ponujamo nekaj nasvetov, kako doseči popolno pričesko in kaj uporabiti, da bodo vaši lasje ostali zdravi in nedotaknjeni tudi v ledenem, ostrem mrazu.

1. Previdno s toplotnim oblikovanjem las

Prvi korak do uspeha je čim manjše obremenjevanje vaših las. Zato se vsekakor izogibajte vsakodnevnemu umivanju, sušenju s sušilniki, kodranju in likanju. Vroč zrak lase poškoduje in izsuši. Če pa vendarle ne gre brez električnih pripomočkov, bodite pozorni vsaj na pravilno zaščito. Pred toplotnim oblikovanjem svoje lase negujte s TONI&GUY Prep Heat Protection Mist – pršilom za toplotno zaščito, ki ščiti pred poškodbami in dodaja mehkobo ter prožnost, potrebni za nadaljnje urejanje. Pred sušenjem s sušilnikom za lase pršilo nanesite na mokre lase, osušite jih z brisačo in počešite. Pred likanjem ali kodranjem ga znova nanesite na suhe lase.
TONI&GUY Prep zaščitno pršilo za obremenjene lase

2. Pravilno česanje

Pogosto je kriv slabo izbran glavnik. Za boj proti naelektrenosti so najboljše krtače z naravnimi ščetinami. Pomembno je tudi, da ne češete mokrih las. Pustite jih, da se rahlo posušijo, sicer jih boste polovico izpulili in drugo polovico polomili.

3. Vlažite

Za izsušene lase je najboljše vlaženje, ki ga popolnoma zagotavlja nova gladilna vrsta izdelkov TONI&GUY za suhe lase. Popolna pričeska se začne že pri umivanju, zato začnite nego z gladilnim šamponom za suhe lase blagovne znamke TONI&GUY, ki vlaži in nežno odstranjuje umazanijo ter ostanke pripravkov za oblikovanje las. Z njim bodo vaši lasje pravilno poživljeni, obvladljivejši, njihovo oblikovanje pa bo preprosto. Za najboljše rezultate ga uporabljajte skupaj z balzamom TONI&GUY iste serije.
TONI&GUY Smooth Definition balzam za glajenje las z suhe lase

4. Za konec še utrjevanje

Že želite biti prepričani, da bodo lasje ostali takšni, kot ste jih zjutraj počesali, stavite na popolno utrjevanje. Idealen je srednje utrjevalni lak za lase TONI&GUY Casual. Ponuja klasično utrjevanje z naravno prožnostjo in lase, prijetne na dotik.

Denisa