Nasveti za darila za moške za božič

Darila za moške
 
Ali menite, da moških kozmetika ne navduši preveč? Ravno obratno! Trditev, da naj bi pravi moški smrdel po potu, danes zagotovo ne velja več. Moderni gospodje zelo skrbijo za svoj videz. Izberite jim kaj osebnega ali pa kaj s ščepcem humorja in uspeh je zagotovljen. Naj vam bodo naši nasveti navdih za najboljša božična darila za moške.

Darilo za prijatelja ali soproga

Božično darilo za vašega partnerja je lahko malce pretkano. Ni treba, da je namenjeno samo njemu, naj bo namenjeno obema. Izbirajte med dišečimi masažnimi olji ali nežnimi izdelki za kopel. Takoj po božičnem dnevu lahko praznike popestrite s prijetnimi trenutki v dvoje.
 
Če pa ima vaša druga polovica brado, izberite izdelke za nego brade. Kakovostni voski, balzami, olja, mila, strojčki za striženje ali krtače za brado razveselijo vsakega moškega, ki je ponosen na svojo urejeno brado. Kaj pa pravite na celo linijo za nego brade v luksuzni stilski izvedbi?
Perfect Team
Tudi parfum je odlično darilo za moške. A ne vsak! Ozrite se po niche parfumih in zanj izberite edinstveno dišavo, ki si je sam ne bi nikoli privoščil!

Darilo za očeta za božič

Izbira primernega darila za očeta je trd oreh skoraj za vsakogar. Vsako leto se spomniti česa novega in neobrabljenega je včasih zelo težko. Poskusite izbrati na primer poseben električni strojček za britje s številnimi naprednimi funkcijami in zanimivim dizajnom! Trenutni hit so strojčki z motivom Vojne zvezd, ki bodo razveselili vsakega navdušenca. K strojčku lahko dodate še darilni set z izdelki za po britju in dobili boste lep komplet.
Darilni set za britje
Odlična zamisel je tudi darilni set parfumov v luksuzni embalaži. Parfum, skupaj s gelom za tuširanje, balzam ali dezodorant bo očetu podvojil veselje ob njegovi najljubši dišavi. Razveselili ga boste tudi s preverjeno kakovostjo, kot je Davidoff Cool Water Man z osvežilno vodno dišavo!0,
Darilni set parfumov

Božično darilo za dedka

Kolonjska voda za dedka je klasika za pod jelko. Tega darila bo vsekakor vesel. Vendar pa lahko poskusite še kaj drugega. V zadnjem času je spet moderno tradicionalno mokro britje in vaš dedek se zagotovo spominja časov, ko so čopič za britje ter klasično britvico uporabljali vsi. Spomnite ga na mladost. Na primer s setom HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming
Darilni set za britje
Če prisegate na praktična božična darila, mu izberite prirezovalnik za nosne dlačice! Praktičen je tudi set za nego nog z električno pilo za stopala. Dodate lahko še kakšno malenkost, kot je na primer dezodorant ali šampon.

Darilo za brata za božič

Tudi dragega brata razveselite s kozmetiko ali parfumom. Malce premislite. Ali bi mu bilo všeč kaj za stajling las, kozmetika za nego kože ali parfum njegove priljubljene znamke avtomobilov? 
 
Odlično darilo za brata je tudi električna zobna ščetka ali kakovostna nega za zobe. Poglejte na primer set Swissdent Pure Promo Kit z zobno krtačko, pasto in ustno vodo.

Darilo za kolega ali sodelavca

Naj bo v božičnih darilih tudi kaj smešnega! Dobrega kolega boste nasmejali z darilnim setom za kopel z račko! Ali pa iščete bolj klasično božično darilo za sodelavca? Poskusite na primer s priljubljenim moškim parfumom, setom parfumov in za resnične ljubitelje dišav s setom mini parfumov!
Darilni set za kopel
Ne pozabite niti na izdelke za lase. Lep set s šamponom, balzamom ali gelom za stajling je vedno uporaben.
 
Sami se prepričajte, da so lahko kozmetika in parfumi odlično darilo za moške za božič!
 
Denisa