Nasveti za luksuzna božična darila za moške

Božična darila za moške

Verjetno se vsi strinjamo s tem, da je veliko težje izbirati božična darila za moške kot za ženske? Po mojem mnenju zagotovo. Vsak božič je nov izziv. Res je, da moški cenijo zlasti praktična darila, ampak po drugi strani nihče noče podarjati za božič čisto praktičnih stvari. Ko pa se malo zamislite, lahko najdete stvari, v katerih se povezujeta koristnost z originalnostjo. V nadaljevanju si lahko ogledate moje nasvete za zanimiva darila za moške.
Darilo za fanta ali moža
Eden od največjih moških trendov zadnjega časa je vrnitev h klasičnemu britju. Verjetno je tega opazil tudi vaš partner in morda mu še vedno nekaj za britje manjka. In to je priložnost za vas! Kupite mu na primer luksuzni set z milom za britje, čopičem iz dlake jazbeca in brivnikom od legendarne blagovne znamke Captain Fawcett. Ker takega dragulja si zagotovo ne bo kupil sam.
Če imate doma bradatega moškega, ki rad skrbi za svojo popolno brado, priporočam olje, krtačo ali glavnik za brado od iste blagovne znamke ali resnično lep set z naravnimi trdimi mili in krtačo za brado od Zew.
Darilo za fanta
Poskusite letos kupiti nekaj novega in drugačnega. Darilo za fanta za božič naj bi bilo nekaj posebnega, nekaj, česar ne uporablja skozi celo leto. Presenetite ga ... Po mojem so najboljša izbira niche parfumi. Letos so „in uniseks parfumi. Torej izberite uniseks niche parfum, ki je všeč tudi vam, in ga lahko delite s partnerjem, ker na vsakem bo dišal malo drugače. In to je (uni)seksi.
Darilo za fanta
Moj nasvet: Kameleon med dišavami, ki se na vsakem uporabniku vedno spreminja Escentric Molecules Molecule 01, ali malce „pank parfum Comme Des Garcons Wonderound.
Darilo za očeta in dedka
Moj letošnji nasvet za darila za očke je čisto praktičen, ampak mislim, da se ga bodo tudi veselili. In ne samo očki, ampak tudi mamice. Gre za novost od Philips  prirezovalnih brade s sesanjem (!) Philips Beardtrimmer Series 7000 BT7210/15. To je po mojem super darilo za očeta in tudi za dedka, ker si lahko pristrižejo brado, ne da bi naredili nereda, in to je praktično. Za nameček ima 20 različnih nastavitev dolžine in nabit zdrži 75 minut.
Če vaš oče ali dedek nimata brade, potem lahko kupite eno od soničnih zobnih ščetk. Ta tehnologija ne čisti zob z gibanjem glave, temveč s hitro vibracijo ščetin in zahvaljujoč temu so nežne do dlesni. Jaz sem lani kupila očetu to zobno ščetko in moram povedati, da že dolgo časa nisem požela takega uspeha. Tako da jo bom letos kupila tudi dedku.
Darilo za očeta
Če dajete prednost sigurni stavi, potem kupite dišavo. Parfum je vedno primeren, z njim ne boste naredili napake. Jaz osebno mislim, da oče in dedek zaslužita nekaj več, zato bi kupila ravno neki darilni set. Spomnite se, kakšen parfum uporabljajo ali jim je všeč in privoščite jim tudi dezodorant, vodo za po britju ali gel istega vonja. Če niste sigurni, potem kupite darilni set, ki bo izjemno praktičen. Darilni set polnilnih stekleničk za potovanja Travalo Classic je po mojem darilo, s katerim boste zagotovo uspeli. To je hkrati tudi odlično darilo za tasta, pri katerem niste sigurni, kakšen vonj mu je všeč.
Darilo za prijatelja ali brata
Kupiti lepo darilo za prijatelja ali brata, ki jih bo veselilo, je res trd oreh, ampak ga lahko razvozlate.
Ali je vašemu bratu ali prijatelju všeč nogomet? Potem bodo zagotovo navijali za Real ali Barcelono. V vsakem primeru imamo zanje super darila  darilni set s toaletno vodo in dezodorantom Real Madrid ali FC Barcelona.
Darilo za prijatelja
Ali so jim bolj všeč avti in še niso prihranili dovolj denarja? Lahko začnejo s parfumom. Ferrari,  Mercedes-Benz, Porsche, Jaguar, Mustang ali Lamborghini? Samo izberite si, parfumov od slavnih blagovnih znamk imamo resnično veliko.
Darilo za prijatelja
Ali ima vaš brat ali prijatelj svoj stil in rad skrbi zase? Potem izberite stilsko dišavo od slavnega modnega oblikovalca. Odlični so na primer Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Yves Saint Laurent ali Michael Kors.
Darilo za dečke
Imate mlajšega brata, nečaka ali hočete kupiti darilo za božič sinu od prijateljice? Nasvetov imamo kar veliko. Jaz bom letos zagotovo sinu svoje prijateljice podarila gel za prhanje Stormtrooper in v kopalnici bo veliko zabave. Z motivom Star Wars pa je na voljo še več izdelkov, s katerimi bo kopanje zabavno. Na voljo so tudi pripravki z naslednjimi motivi: Spider Man, Minioni, Angry Birds ali Cars.
Darilo za dečke
Verjamem, da sem vas malo navdihnila s svojimi nasveti za božična darila za moške in vas prepričala, da tudi v trgovini s parfumi in kozmetiko lahko izberete originalna božična darila za moške.
Denisa