Nasveti za znamenje strelca

Parfumi za strelce
 
Strelec je deveto znamenje zodiaka, ki mu vlada element ognja. Strelci se lahko pohvalijo z odkritostjo, ki ji ne manjkata navdušenje in optimizem. Ognjeni značaj označuje številne dejavnosti, ki se lahko osredotočajo na različne pustolovščine. Te pa strelec pogosto išče v tujini, ki mu omogoča spoznavanje različnih kultur in zanimivih pogledov. Ta znak se zelo rad izobražuje, nista pa mu tuja niti filozofija in religija. Za strelce so zelo pomembni ideali, ki jih motivirajo za številne dejavnosti.
Strelcem lahko včasih življenje malce zaplete že omenjena odkritost, ki ima tudi svoje slabosti. Mednje sodi prenagljenost in s tem povezana nepozornost. Truditi se morajo za več skromnosti in se držati tega, kar so obljubili. Navdušenju lahko dodamo še veliko mero vztrajnosti.
Seveda ne preseneča, da mora tudi znamenje strelca krepiti svoje pozitivne lastnosti in sposobnosti. Hkrati pa se mora zavedati, na katerih slabostih je dobro delati in kako se z njimi najbolje soočiti. To je mogoče doseči na različne načine. Ena od možnosti je izbira idealnega parfuma. Tudi dišave imajo v sebi energijo, ki lahko človeku pomaga.

Izbira pravega parfuma za ženske, rojene v znamenju strelca

Vsaka ženska, rojena v znamenju strelca ima dober okus, ki ga lahko še poudari s parfumom DKNY Women Energizing 2011. Dišava tega parfuma ponuja igrivost, eleganco in razkošje. Ta ženski parfum je namenjen tako za vsakdanjo uporabo, kot tudi za večerne družabne dogodke. Njegovo bistvo je zavito v cvetlične tone.
 
Parfum Acqua di Gioia strelkam zagotavlja prepotrebno notranje ravnovesje, ki ga lahko uravnoteži ognjen element tega znamenja. Pomembna pa je tudi tista sposobnost dišave, ki podpira sprostitev in počitek. A v bistvu ne manjka svežosti, čistoče in lepote. Svežino dišavi dodajo listi mete in limona. Limonini toni se počasi razvijejo v cvetlično srce, začutili boste jasmin, potoniko in rdeč poper.
Parfumi za strelce

Nasveti za parfume za moške, rojene v znamenju strelca

Parfum Versace Eros je dišava zmagovalcev. Zmagovalec želi postati vsak moški, ki mu po žilah teče ognjena energija. Ta dišava podpira divjost in vztrajnost, hkrati pa ji ne manjka sproščenosti. Bistvo vsebuje meto, jabolko, očarljivo krvomočnico in cedro. Parfum lahko uporabljate čez dan ali za večerne dogodke.
 
Če želi postati strelec pravi gentleman, mora včasih malce zaustaviti svojo neposredno energijo. Tu bo pomagal parfum Armani Code Profumo. Z njim lahko moški, rojen v tem znamenju, postane povsem naraven gospod. Dišava se osredotoča tudi na veselje do življenja, kar je dobra lastnost, ki jo strelci prinesejo s seboj na svet.

Parfumi za strelce

Strelci in izbrani nasveti za njihovo zdravje

Pazite se sonca

Ker strelci obožujejo potovanja in radi raziskujejo oddaljene dežele, morajo zelo paziti na sončne opekline, pa naj potujejo po zasneženih gorah ali pa uživajo na eksotičnem dopustu ob morju. Zato priporočamo uporabo kakovostnih izdelkov za sončenje. A z njihovo uporabo nege še ni konec.
Zelo pomembni so tudi izdelki za po sončenju, na katere žal pozabi veliko ljudi. Prav ti izdelki pa pomirijo razdraženo kožo in zmanjšujejo pordelost.
Pomagajo lahko tudi primerna živila. Sicer ne varujejo pred soncem, vendar skrbijo za zdravje kože in njeno regeneracijo po izpostavljenosti UV-sevanju. Najpomembnejša so živila z beta karotenom, ki jih vsebuje npr. korenje ali paradižnik. Pomembni so tudi sadje in zelenjava, ki delujejo kot antioksidanti.

Pomembna je sprostitev

Strelci v svojem navdušenju pogosto pozabijo na počitek. Ob tem pa je sprostitev zanje pomembna, saj jim omogoča, da si pridobijo novo energijo. Poleg tega si mora pri strelcih včasih odpočiti tudi centralni živčni sistem. Vsak strelec bi zato moral najti nekaj, kar bi pri njem »izklopilo« duha in telo. Možnosti je dandanes ogromno. Kaj pravite na to, da si po zahtevnem dnevu v pisarni prižgete svečko iz linije Luminum Candle?
Pánská alternativa: davidoff adventure
 
Denisa