Nega barvanih las. Jo obvladate?

Nega barvanih las
 
Vsaka ženska verjetno pozna tisti enkraten občutek, ko zapušča frizerski salon z novo barvo las. Tisto veselje, ki ga prinese sprememba! Vendar pa se lahko že po nekaj umivanjih lep videz las in z njim občutek izgubita, enako kot tista super barva, ki ste si jo izbrali. Kako lahko to preprečite in ohranite sijočo barvo ter lepe in zdrave lase? Osnova je pravilna nega s pravimi izdelki!

Rešitev sliši na ime BC Bonacure

Posebna linija BC Bonacure Schwarzkopf Professional je bila izdelana za potrebe barvanih las. Opremljena je z inovativno tehnologijo pH 4.5 Balancer, ki zapre barvni pigment v laseh in tako ohranja sijočo barvo. Vsebuje tudi UV-filter, ki ščiti keratinsko strukturo in s tem ohranja barvo ter lesk, poleg tega pa lase nahrani in jih ščiti pred vplivi sonca. Prožnost, trdnost in strukturo dokonča Cell Perfector Technologie, ki zaklene površino las. Tem, do najmanjše podrobnosti oblikovanim izdelkom, lahko popolnoma zaupate.

Začnite pri šamponu

Kar nekaj jih je! Izbirate lahko med micelarnimi šamponi za barvane lase iz linije BC pH 4.5 COLOR FREEZE, ki ne obremenjujejo las. Za vse se najde kaj – za blondinke, rdečelaske in rjavolaske. Odlična priložnost za vse, ki ste izbrale hladne in srebrne barve ter želite skriti tako znane, vendar neželene rumene odtenke. Silver micelarni šampon bo v takšnem primeru vaš najboljši prijatelj, saj jim bo mimogrede kos. Zlatolaske bo zanimal šampon Gold Shimmer, ki je namenjen svetlim in razbarvanim lasem ter pramenom. Poudarja tople blond odtenke, jih nahrani in to prav gotovo ni navaden šampon za blond lase. Za pričesko v rdečih barvah, ki najhitreje izginejo, je tukaj Vibrant Red. Njegova naloga je, da poudari in ohrani edinstvenost sijoče rdeče. Tudi na rjavolaske nismo pozabili. Za njih in druge lepotice z drugačno barvo las imamo univerzalni micelarni šampon brez sulfatov in parabenov. Poživi medle barve, vrača lasem lesk in izjemno nego, že iz imena pa lahko sklepate, da v njem ni sulfatov. Za boljše rezultate ga kombinirajte s čistilnim balzamom za lase, ki deluje na podlagi šampona, poleg tega pa nahrani in očisti lase v enem koraku. Micelarni šamponi naj delujejo 1 do 5 minut (za balzam zadostujeta dve minuti), nato pa jih splaknite. Vedno nanašajte dvakrat – v prvem koraku odstranite iz las umazanijo, v drugem pa začnejo delovati aktivne sestavine.

Nega barvanih las

Nismo še končali – balzami in nega

S šamponom se sicer začne nega barvanih las, vendar pa se s tem ne konča. Po njem pride na vrsto balzam, takoj in v dveh različicah. Klasična kremasta različica je namenjena lasem, ki so preobremenjeni in je torej idealna za blond lase. S takojšnim učinkom deluje proti vozlom, lasje se lažje razčešejo in se manj cepijo. Za tiste, ki želijo hitre rezultate, vendar pa imajo manj časa, ponujamo odlično rešitev v obliki balzama v spreju, ki se ne spira. Oba izdelka sta seveda osredotočena na nego barvanih las. Vsaj enkrat tedensko lahko vaši grivi podarite več ljubezni v obliki maske za barvane lase. Naj deluje vsaj 10 minut, vi pa boste prijetno presenečeni nad mehkobo in sijajem vaših las.
Ali ste že preizkusili posebno nego za barvane lase Schwarzkopf Professional? Če je še niste, ne čakajte, lasje vam bodo hvaležni.
 
Denisa