Nehajte se končno mučiti z nepopolnostmi kože!

Že zdavnaj niste najstniki in vas vseeno vedno muči mastna koža, ki je nagnjena k aknam? Čeprav se jo trudite čim bolje negovati, se vedno blešči in se ne morete znebiti ogrcev? Potem je prav za vas razvita linija Normaderm od Vichy. Ta je namenjena vsem odraslim ženskam, ki jih muči problematična koža.

nepopolnosti kože

Lepa in zdrava koža je osnova, in če vam je vedno ne uspeva doseči, je življenje precej neprijetno. Pri zdravljenju aken v odraslosti je pomembno, da se zavedate, da je koža odraslih popolnoma drugačna od kože najstnikov. Zato jo je treba negovati popolnoma drugače. Zlasti pa potrebujete popolnoma drugačne kozmetične pripravke.

Pri najstnikih so akne le prehodna faza pri odraščanju, medtem ko pri odraslih ženskah je to problem, ki ga dojemamo po navadi zelo negativno in gre hkrati tudi za socialno oviro. Zato je treba akne v odraslosti zdraviti in zahvaljujoč Vichy je to enostavno.

Najprej je treba razumeti mehanizme, ki ta problem povzročajo in opredeliti posebne simptome. Ko staramo, se naša koža regenerira čim bolj počasi. Simptomi nepopolnosti kože se poslabšajo in se jih zelo težko znebimo. Zato so laboratoriji Vichy razvili posebno nego Normaderm, ki je primerna za ženske, ki imajo probleme z aknami in mastno kožo.

Kaj povzroča akne v odraslosti?

Na kakovost kože vliva nekoliko dejavnikov. Gre za notranje dejavnike, kot so genetika, bakterijska flora in hormonski ciklus – za do 83 % žensk potrjuje, da se nepopolnosti kože pojavljajo v odvisnosti od njihovega menstrualnega cikla. Velik vpliv na stanje naše kože imajo tudi nekateri zunanji dejavniki, na katere pa lahko že sami vplivamo. Gre za primanjkovanje spanja, kajenje, življenjski stil, onesnaženo okolje, UV sevanje in stres. Tako da se jim poskusite izogniti.

Normaderm vam spremeni življenje!

Če ste stari že več kot dvajset, trideset, ali šestdeset let in vas vedno mučijo akne, potem verjemite, da je vzrok cel skupek zgoraj omenjenih dejavnikov. Na to so se osredotočili tudi laboratoriji Vichy in so odkrili novo inovativno nego Normaderm, ki je bila razvita s ciljem spremeniti uporabnicam življenje, in jim omogočiti, da lahko prevzamejo nadzor nad svojo kožo. Normaderm predstavlja kompleksno nego in rešuje vse probleme, ki vam lahko padejo na pamet – hidracijo, ogrce, pigmentne madeže, površino kože in pore.

Linija Vichy Normaderm je toliko učinkovita zahvaljujoč pravilni kombinaciji aktivnih snovi, ki je nastala po 11 letih raziskav in je dobila tudi 13 patentov.

Aktivne snovi linije Normaderm

  • Absorbent sijaja Air Licium – sestavlja ga 90 % zraka, razvit je bil v okviru vesoljskih raziskav in je najlažji na svetu.
  • Korektor znakov nepopolnosti Phe Resorcinol – ima izrazite depigmentacijske lastnosti in sposobnost, da lahko reducira tvorbo melanina.
  • Redukcija ogrcev zahvaljujoč kombinaciji salicilne kisline in LHA – globinsko čisti in pomirja kožo, ki je nagnjena k nepopolnostim.
  • Glicerin za udobje kože – zagotavlja 24 ur hidracijo in ne masti kože.

Kaj Vam priporočamo uporabljati?

Linija Vichy Normaderm vključuje celo paleto odličnih izdelkov. Osnovo pa predstavljajo micelarna voda, lepotni vlažilni fluid in Hyaluspot.

Serija Vichy Normaderm

Micelarna voda Vichy Normaderm

Nežno čisti mastno in problematično kožo in okolico oči. Enostavno z njo odstranite tudi make-up. Ne spira se. Sama jo uporabljam in jo lahko toplo priporočam.

Lepotni vlažilni fluid Vichy Normaderm za kožo, ki je nagnjena k nepopolnostim

Trajno vlaži in kožo hrani. Poenoti barvni ten kože, matira. Preprečuje razširjanje por. Ima svežo teksturo.

Koncentrirana nega proti aknam Hyaluspot

Koncentrirana nega proti lokalnim nepopolnostim kože jih izolira od preostale kože in na ta način preprečuje njeno okuženje. Ima antibakterijske učinke, sprošča pore, odpravlja vnetja, preprečuje nastanek brazgotin. Pomaga pomladiti kožo.

 Denisa