Nohti za jesen 2020: lepota je v preprostosti

Nohti za jesen 2020
 
Ste že pospravili poletne oblekice in jih zamenjali za jesenski plašč? Podobno lahko storite tudi s svojim setom za manikiro. Za vas smo zbrali trende za nohte, ki bodo kraljevali tej jeseni in ki so nas najbolj navdušili. Jesenski nohti bodo letos preprosti, seksi in bodo odlično poudarili vaš jesenski videz ter razpoloženje.

Čutni ombre

Med trende za nohte v letu 2020 gotovo sodi ombre, ki sicer ni nikakršna novost, se pa to sezono vrača v svoji najbolj zapeljivi kombinaciji. Si lahko predstavljate še kaj bolj ženstvenega, kot je kombinacija črne in rdeče? Če hočete pritegniti pozornost na prvi pogled, je izbira povsem jasna.
 
Najprej nanesite lak Essie v odtenku Licorine približno do polovice nohta in pustite, da se posuši. Nato se lahko lotite rdečega sloja. Izberite eno od starejših gobic za nanašanje pudra, ki ste jo nameravali zavreči, in nanjo nanesite Essie Forever Yummy. Prav gobica bo poskrbela za tisti pravi ombre efekt! Zgornjo polovico nohta pazljivo potapkajte z gobico in spet pustite, da se lak posuši. Da bosta oba laka na nohtih lepo poenotena, celoten „ombre ritual“ zaključite s slojem prozornega laka.
 
Ombre

Dovolj je ena pika 

Čisto zares! Tako malo je dovolj, da si zagotovite popolne nohte za jesen 2020. Če niste navdušeni nad vpadljivimi manikirami, izberite iz široke palete kožnih odtenkov in jih nato polepšajte z enim samim drobnim detajlom. Postopek je zares enostaven in vaši nohti bodo gotovo pritegnili zasluženo pozornost.
 
Lak Yves Saint Laurent La Laque Couture v odtenku Beige Léger nanesite na celotno površino nohta in pustite, da se posuši. Nato se osredotočite na detajle in kožni lak dopolnite s črno piko. Da boste ustvarili resnično stilske nohte za jesen 2020, mora biti pika čim manjša. Zato za okraševanje uporabite tanek čopič, ki ga lahko v sili nadomestite tudi z zobotrebcem, denimo. Piko nato nanesite čim bližje nohtni posteljici z lakom La Laque Couture, tokrat v odtenku Noir Over Noir.
 
Pika

Kovinski sijaj

Da bodo imeli nohti tisti poseben čar, jim dodajte nekaj sijaja! V setu lakov za nohte NOBEA Metal boste našli kar štiri čudovite kovinske jesenske odtenke – morali se boste le še odločiti, ali ste trenutno bolj razpoloženi za mrzle ali tople tone.
 
Nikakor se ni treba zadrževati in ostati pri enem samem odtenku. Pogumno se z njimi poigrajte in na eni roki zamenjajte več barv. V vsakem primeru bodo rezultat trendovski nohti. Da bo lak res močne barve in bolj trpežen, na celotno površino nanesite dva sloja. Vaši jesenski manikiri tako ne bo treba dodajati prav ničesar več.
 
 Kovinski sijaj

Pastelna jesen

Te barve gotovo bolj povezujete s poletnimi meseci, ampak tudi v tej sezoni vas lahko navdihujejo pastelni nohti – preživeli so namreč konec poletja in se uvrstili še v jesenske trende! Tako si lahko jesenske mesece popestrite tudi z bolj barvito manikiro. Čudovitih pastelnih odtenkov je ogromno, nas pa je najbolj navdušil OPI Nail Lacquer v odtenku Amethyst. Brez strahu torej, tudi s takšnimi barvami boste lahko ustvarili prekrasne jesenske nohte!
 
Pastel

Klasična bordo barva

Če pa se želite potopiti v temnejše odtenke in imeti jeseni bolj izrazite nohte, poskusite s seksi bordo manikiro. Kaj je najbolj pomembno pri temnem laku? Obstojnost! Gotovo poznate občutek, ko se košček laka odlušči, vi pa naenkrat ne morete več misliti na nič drugega. Zato preizkusite nepremagljivo obstojnost laka Lancôme Le Vernis – odtenek A L'opéra bo gotovo očaral tako vas kot vašo okolico.
 
Bordo

Toni kakija

Med jesenske barve za nohte letos brez dvoma sodi tudi rjavo-zelena ali kaki barva. Kar pogumno jo preizkusite, na voljo so bolj in manj izrazite različice! S pomočjo laka Nails Inc. Gel Effect boste hkrati dosegli popoln učinek gel nohtov, z odtenkom Hyde Park Court pa bodo   čudoviti jesenski gel nohti pripravljeni že v nekaj minutah.
 
Kaki
 
Kateri od jesenskih trendov vas je najbolj prepričal? Ali pa ste morda kakšnega že preizkusili? Napišite nam v komentarje.