Nova noro sladka ljubezen od Katy Perry

Mad Love Katy Perry

Ali pravkar doživljate noro ljubezen? Ste tako zaljubljeni, da se ves dan samo smejite in ste dobro razpoloženi? Ne morete se svojega ljubčka naveličati in se vam zdi vse, kaj počne, popolnoma sladko? Če soglasno prikimate, potem za vas imamo odlični parfum, ki predstavlja vašo svežo zaljubljenost v tekoči podobi.

Mad Love je najnovejša parfumska kreacija svetovno znane pevke in skladateljice Katy Perry, ki je že izdala uspešne dišave, kot je na primer cvetlično sadna Killer Queen. Najnovejši parfum je bil uveden na trg na začetku letošnjega leta in menda ni nič čudnega, da gre za simbol sladke in nore ljubezni, ki jo samotna pevka pravkar doživlja z igralcem Orlandom Bloomom.

V uvodu omenjene dišave boste vohali jabolčni sorbet, po katerem sledi sadna kislost jagod in roza grenivke. Srce ustvarja mešanica srčkov, potonike in jasmina. Dišavo lahko opišemo kot aromatično sladko, katere osnovo ustvarjajo mošus, sandalovina in od začetka zelo intenzivni kokos. Ta dišava spominja na poletni sadni koktajl ali ledeno kupo s sirupom. Za podaljšanje intenzivnosti sladkih sestavin, ki imajo tendenco, da se hitreje izparevajo za razliko na primer od sandalovine, ki se na koži obdrži nekaj ur, priporočamo, da parfum nanašate zlasti na oblačila in v lase.

Parfum s svojo stekleničko spominja na eno leto starejšo dišavo od Katty Perry Mad Potion, ampak poleg videza stekleničke se sploh ne da ta parfuma primerjati. Steklenička je v obliki čarobnega napoja, ki s svojo trebušasto obliko obljublja večno ljubezen. Je svetlo roza barve prav kot sladkorna pena, tako da ni nič čudnega, da se boste spomnili vročih in zabavnih večerov iz poletne veselice. Mad Love je parfum, ki je priporočljiv posebej za mlade gospodične in dame, ampak če ste večno romantično dekle, ki ljubi sladke vrste dišav, potem je ta dišava namenjena prav za vas.

Denisa