Novo na Salma.si lasna tehnika Babyliss Pro

Želite popolnoma prelikati svoje neposlušne lase, pričarati čudovite valovite lase ali za nekaj minut posušiti lase brez rizika poškodbe? Potem pa je samo za vas namenjena ekskluzivna francoska znamka lasne tehnike - Babyliss Pro, ki v sebi združuje dolgoletne izkušnje profesionalnih frizerjev, nove tehnologije in neprekosljivo kakovost. Na slovenski trg prinaša znamka Babyliss Pro odlične in zelo praktične izdelke za oblikovanje las, kot so profesionalni kodralniki, likalniki za lase, močni sušilniki, moški strižniki za lase in posebni stilski izdelki.

Babyliss Pro

Ta ekskluzivna znamka je zagledala luč sveta v 60-ih letih prejšnjega stoletja v Parizu, v bližini znamenitega Eifflovega stolpa, ko je znani pariški frizer Lelièvre je ustvaril prvi električni kodralnik za lase. Ta zelo praktična naprava za oblikovanje valov je takoj zaznamenovala velik odziv med frizerji in ta revolucionarni izdelek se je začel prodajati v velikih količinah po vsem svetu, ne le strokovnjakom, ampak tudi strankam za enostavno uporabo doma. Čeprav je BaByliss Pro od svojega začetka znamka namenjena za strokovno uporabo, so njene lastnosti in revolucionarna tehnologija na voljo tudi za navadne potrošnike in tudi cena je dostopna!

Znamka Babyliss Pro je stalno v tesnem stiku s svetom mode. Sodeluje z vodilnimi strokovnjaki za lase. Zaradi inovacij se danes znamka prodaja v več kot 60 državah. Znamka BaByliss Pro je del Conair, kjer je postala zmagovalec na svetovnem trgu v kategoriji za nego las in tudi je najbolje prodajana znamka v Evropi v kategoriji za ravnanje las.

Kodralniki

Profesionalni kodralniki za lase BaByliss Pro odlikujejo s svojo posebno površino, ki zagotavlja enako temperaturo po celi dolžini. Kodralniki vam tudi omogočajo nastaviti temperaturo v širšem razmiku od zelo nizkih temperatur za tanke lase do višjih temperatur, ki so primerne za goste nedisciplinirane lase. Kodralniki Babyliss zmanjšajo tveganje poškodb las ali lomljenje las in v trenutku vam pričarajo nepremagljive valove, s katerimi očarate svojo okolico.

Likalniki za lase

Posebni likalniki znamke BaByliss Pro preprečajo neželeno trenje in lomljenje las pri likanju, tako da zapuščajo lase svetleče, sijoče in popolnoma gladke. Ekskluzivna nanotehnologija in keramične ploščice zagotavljajo lepo frizuro v nekaj minutah. Nekateri likalniki za lase so dodatno opremljeni z aktivnim ion sistemom, ki odstrani iz las statično elektriko in popolnoma zapira lasne kutikule. Rezultat so elastični in sijoči lasje, ki se enostavno urejajo.

Likalnik se zaradi svoje oblike popolnoma drži v roki, medtem ko boste oblikovali frizuro.

Sušilniki las

Profesionalni sušilci BaByliss Pro so edinstveni zaradi visoko kakovostnega motorja, ki bo posušil lase v nekaj minutah. Večina sušilnikov ima vgrajen generator negativnih ionov, ki odstrani statično elektriko iz las in ohranja lase, ki so po sušenju gladki in sijoči. Sušilniki imajo več nastavitev toplote in posebni gumb za hladen zrak. Sušilniki BaByliss Pro so edinstveni ne le zaradi svojih lastnosti, ampak tudi zaradi odličnega designa, ki po zaslugi svoje ergonomske oblike zagotavlja, da se sušilec dobro drži v roki in posebni ročaj zmanjšuje napetost v podlakti. Znamka BaByliss Pro ima v svoji široki ponudbi izdelkov tudi odlične potovalne sušilce, ki se odlikujejo z majhnostjo in tihim delovanjem. Takšen sušilnik ne sme manjkati na vaših potovanjih!

Strižniki za lase

Odlični strižniki za lase odlikujejo s svojimi ostrimi rezili iz nerjavečega jekla, ki omogočajo natančno striženje las. Strižniki imajo še glavnike različnih velikosti, zaradi katerih lahko izberete željeno dolžino las. Strižniki za lase BaByliss Pro so z adapterjem in neprekinjeno delovanje traja do 45 minut.