NOVOST: Dove DermaSpa – nega za telo je lahko luksuzno doživetje!

Blagovno znamko Dove imam zelo rada – njeni izdelki so kakovostni, imam občutek, da resnično učinkujejo. Cena je ugodna in ljubim tudi filozofijo in komunikacijo blagovne znamke. Bila sem zelo vesela, ko sem ugotovila, da Dove uvaja na trg novost, ki obljublja občutek večjega luksuza kot pri ostalih izdelkih. Linija nege za telo Dove DermaSpa povezuje znanja vodilnih dermatologov (tako da naj bi bila učinkovita) z občutkom kot v luksuznih toplicah (tako da naj bi bila njena uporaba resnično doživetje).

Dove DermaSpa

Kaj so želeli strokovnjaki Dove doseči? Njihov namen je bil spremeniti vsakodnevno rutinsko higieno v nego, ki bo za vas odlično čutno doživetje. Skratka z izdelki DermaSpa boste uživali v negi svojega telesa in hkrati dosegli želene rezultate. Vsi izdelki iz te serije vsebujejo tehnologijo Cell-Moisturisers™ – ključne vlažilne sestavine, ki delujejo znotraj celic in kožo puščajo poponoma navlaženo. Kolekcija DermaSpa ima štiri serije, tako da si lahko vsak izbere najbolj primerno zase.

Serije Dove DermaSpa

  • Za učvrstitev kože – modra serija Uplifted+
  • Za mladosten videz in prožnost kože – vijolična serija Youthful Vivality
  • Za učinek naravno porjavele kože – zlata serija Summer Revived
  • Za poenoteno, sijočo in žametno nežno kožo – belo-zlata serija Goodness³

Poskusila sem zadnjo serijo Dove Goodness³. In kakšna je?

Recenzija Dove Goodness³

V tej seriji boste našli mleko za telo, kremo za telo, olje za telo in kremo za roke. Izdelki vsebujejo poleg tehnologije Cell-Moisturisers™ tudi omega olje navadnega rakitovca, ki obnavlja zaščitno bariero kože, kožo mehča in jo pušča sijočo, svilnato mehko in gladko. Ti učinki so skupni vsem štirim izdelkom iz te linije in vsi za nameček tudi lepo dišijo. Vonj za to kolekcijo je nastal v sodelovanju s svetovno znano ustvarjalko parfumov Ann Gottlieb, ki sodeluje pri izdelavi parfumov Marc Jacobs, Dior ali Calvin Klein. Rezultati tega so vidni – vonji cele kolekcije DermaSpa so resnično nepremagljivi. Serija Dove Goodness³ diši po kremasti vanilji, kokosu in mošusu. Vohali boste tudi tone citrusov, ingverja in frezije.

Krema za telo in mleko za telo Dove Goodness³

dove dermaspa 3

Krema za telo Dove Goodness³ je nameščena v praktični skodelici v obsegu 300 ml, tako da je embalaža precej velika, če vzamemo v poštev, da je krema resnično bogata in zadostuje le trohica, ki zdrži resnično dolgo. Serija DermaSpa vključuje poleg kreme za telo tudi mleko za telo. Krema je bolj gosta in primerna za bolj suho kožo. Priporočam, da jo nanesete na bolj suhe predele kože svojega telesa, kot so na primer komolci, kolena ali pete. Za ostanek telesa lahko uporabite mleko za telo, ki je resnično prijetno, enostavno se razmaže in hitro se vpija. Sama ga uporabljam vedno zjutraj po prhanju in se lahko takoj po nanosu oblečem, ker ne pušča nobenega mastnega filma. Edino, kar ostane, je prijeten občutek in odličen vonj, ki zdržita resnično dolgo. Oba izdelka sta odlična in res uživam v njuni uporabi – lahko vam izboljšata vsako jutro.

dove dermaspa 1

Olje za telo Dove Goodness³

dove dermaspa 4

Kremo in mleko za telo uporabljam zjutraj in olje sem navajena uporabljati zvečer pred spanjem. Čeprav nimam suhe kože (moja je bolj navadna), zelo rada uporabljam olje od Dove, ker ni preveč mastno in se v glavnem takoj vpija. Olje lahko za nekaj sekund ogrejete v dlaneh in nato nanesete na celotno telo. Lepo se razmaže, diši in koža je po njegovi uporabi videti lepša. Je bleščeče sijoča (ampak ni mastna), zlahka tonirana in nadišavljena. Olje uporabljam izključno zvečer, ampak ni nujno, da ga nanesete le pred spanjem. Priporočam, da ga uporabite tudi pred tem, ko greste zvečer ven na zabavo in počutili se boste odlično. Vaša koža bo videti lepa in vi boste vohali nepremagljiv in hkrati nežen vonj olja ves večer. Po daljšem času redne uporabe (vsaj en teden) je moja koža bolj nežna, prožna in zaradi tega lahko toplo priporočam serijo Dove Goodness³ tako svojim prijateljicam kot tudi vam.

Krema za roke Dove Goodness³

dove dermaspa 2

Krem za roke ne uporabljam pogosto, samo včasih se namažem, ko se spomnim – zjutraj in zvečer. Ne uporabljam jih preveč, ker me moti, da je treba po nanosu vedno čakati, dokler se krema ne vpije. Prav to bi hotela poudariti pri kremi za roke Dove Goodness³, ki se v nasprotju z drugimi takoj vpija že nekaj sekund po uporabi in ne boste občutili nobenega mastnega filma in lepljivosti. Roke bodo zadostno navlažene in lepo nadišavljene. Nisem sicer velik strokovnjak, kar se tiče krem za roke, ampak to kremo vam lahko toplo priporočam.

 Denisa