NOVOST: Najbolje prodajana kozmetika v Izraelu končno tudi pri nas. Kakšna je?

Kozmetična blagovna znamka GA-DE je vroča novost na evropejskem trgu, ki ima po mojem velik potencial. Sčasoma bi se lahko uvrstila med resnične kozmetične uspešnice. O njeni uspešnosti priča tudi dejstvo, da je v Izraelu, odkar izhaja, nedvomno najbolj prodajana blagovna znamka na kozmetičnem trgu. Prevladala je tudi trg s parfumi – in sicer s svojimi dišavami, med katerimi je največja uspešnica GA-DE Icon Musk Oil, ki je v prodaji zmagala celo nad parfumi od Calvina Kleina ali Paco Rabanna. To dokazuje, da je v pohvalah te blagovne znamke očitno precej resnice.

kozmetika GA-DE

GA-DE je bila ustanovljena leta 1985 z jasnim ciljem – pomagati ženskam, da bi izgledale čim bolj lepe. In kako se sama blagovna znamka GA-DE opredeljuje? Trudi se navdihniti ženske, da bi v sebi prebudile svojo izjemno lepoto in ponuja čutno doživetje, ki je povezano z uporabo vsakega njenega proizvoda.

In kaj menim jaz? Za to blagovno znamko se zanimam že dlje časa, tako da ji sledim v grobem od septembra prejšnjega leta, ko se je prvič začela pojavljati v lifestile revijah. In tukaj so bile same pohvale. Poskusila sem že nekoliko izdelkov (dekorativno kozmetiko, nego za obraz in dišave) in moram povedati, da gre res za kozmetični hit. Če jo lahko primerjam k blagovni znamki, ki jo vsi poznate, potem po mojem s svojo kakovostjo odgovarja najbolje kozmetiki od Clinique. Nega za obraz je resnično učinkovita, dekorativna kozmetika se enostavno uporablja in je dolgo obstojna in v glavnem – vse, kar blagovna znamka o svojih izdelkih trdi, je 99 % res. In to ni tako pogosto pri ostalih proizvajalcih. Popolnoma so me prevzele tudi embalaže, ki odsevajo kakovost in luksuz te kozmetike – so resnično ekskluzivne. Tako da sem GA-DE že večkrat kupila kot darilo in sem dobila samo pozitivne reakcije.

In kakšni so samotni izdelki? Izbrala sem dekorativno kozmetiko, ki je po mojem odlična, in hkrati najbolj prodajan parfum GA-DE in pri vsakem proizvodu sem poudarila najbolj bistvene informacije, ki bi vas lahko zanimale.

Posvetlitvena podlaga GA-DE Longevity

Make-up z dodatno vrednoto – z lifting učinkom. Z vsako uporabo bo koža bolj prožna in krepka. Podlaga je obogatena z eksotičnim kokosovim oljem, izvlečkom gardenije in vitaminom E. Odlično prekrije nepopolnosti kože. Ima malce bolj gosto teksturo, zato priporočam, da jo nanašate s pomočjo čopiča in gobice. Odlično se oprime kože in ne ustvarja nenaravnega filma na obrazu. Odlično matira in se obdrži na koži (celo tudi pri kontaktu z vodo). Zagotovo se ne boste bleščali in vaša koža bo poenotena tudi po nekaj urah. In vam ni treba uporabljati niti pudra.

longevity

Korektor in osvetljevalec GA-DE Rich & Moist

Korektor, maskara in rdečilo so po mojem osnova kozmetične torbice. Ni pomembno, da vsak dan uporabljate make-up, ampak je sem ter tja treba prekriti morebitne nepopolnosti na koži. Korektor od GA-DE je zahvaljujoč svojemu čopiču točen, ima odlične prekrivne sposobnosti in kožo posvetli. Idealno je, če ga uporabite za okolico oči (zlasti če vas muči primanjkovanje spanca, ki je videti na obrazu). Pri redni uporabi lahko zgladi drobne linije in gube in kožo vlaži.

Maskara GA-DE Lash Splendor

Ne maram preveč poskušanja novih maskar, ker imam svojo priljubljeno, ki je po mojem najboljša. No ... zdaj pa o tem nisem več prepričana. Maskara od GA-DE je namreč popolnoma odlična. Trepalnice po vsakem potegu „rastejo“ pred očmi, sploh ne lepi (niti v primeru nanosa več plasti), dodaja volumen in rahlo priviha trepalnice. To je moje največje kozmetično odkritje zadnjega časa.

mascara

Dolgoobstojna šminka in sijaj za ustnice GA-DE Everlasting

Ta šminka vam resnično dolgo ostane na ustnicah, tudi če boste jeli ali pili. Najprej nanesite prvo (barvno) sestavino, ki ne vsebuje nobenih olj in zahvaljujoč temu se takoj posuši in na vaših ustnicah ustvari ultra lahek film, ki je popolnoma obstojen. Ne bojte se, da bi bile vaše ustnice izsušene. Za ta namen ima šminka še drugo sestavino – sijaj – ki ustnice mehča in posvetli. Ta šminka vas preseneti, poskusite jo!

lipcolor

Parfumska voda GA-DE Icon Musk Oil

Ta dišava je vodilna v okviru blagovne znamke GA-DE. Je to nedvoumno najbolj pogosto prodajan parfum v Izraelu, ki je v prodaji zmagal tudi nad svetovnimi bestsellerji. Jaz to dišavo imam in jo uporabljam za posebne priložnosti, ko si želim dišati nenavadno. To je popolnoma milna dišava. Kombinacija vrtnic, jasmina in šmarnice ustvarja popoln čist in hkrati močan izrazit vonj. Ta parfumska voda pri nas zaenkrat ni preveč znana, tako da se ni treba bati, da jo boste vohali na nekom drugem. Sicer pa je to menda samo vprašanje časa, ker me je že veliko ljudi vprašalo, kaj tako lepo diši in so rekli, da si morajo ta parfum zagotovo tudi omisliti. Tako da bomo videli.

icon musc oil

Denisa