NOVOST: Resnični modni hit – največja koncentracija bleščic za vaše ustnice!

Bleščice sigurno spadajo v svet ličil. Bleščeči laki za nohte, senčila za oči, sijaji za ustnice so kozmetični hiti že nekaj let. Pred kratkim je prišla vroča novost – Glitter Lips. Resnična koncentracija bleščic bo zasijala vaše ustnice kot nič drugega. Zato je ta novost dobesedno poplavila tuje modne bloge in je očarala svetovne zvezdnike in končno je prišla tudi k nam! Za kaj se gre? Glitter Lips je posebni dolgoobstojni sijaj za ustnice, ki dobesedno ovije vaše ustnice v tisoč drobnih bleščic!

Glitter Lips

Ko sem prvič dobila to stvar v roko, sem bila preprečena, da ni mogoče doseči tak rezultat, kot na fotografijah iz letakov. In moram potrditi, da mi je res uspelo – samo je bilo potrebno pospešiti z ličenjem.

Nanos

Vsako pakiranje Glitter Lips vsebuje posebno lepilo, ki izgleda kot majhen sijaj za ustnice, bleščice in čopič za nanos. Uporaba je zelo preprosta, ampak kot sem že rekla, morate biti hitri, da bi se lepilo ne posušilo pred nanosom bleščic. Torej vam priporočam najprej nanesti lepilo na na spodnjo ustnico in takoj nanesti bleščice. Čeprav imate poseben čopič za nanos, vam predlagam, da uporabite svoje prste, ker je to hitrejše.Nato ponovite isti postopek na zgornji ustnici. Vam se ni treba bati, da bodo bleščice povsod okrog ustnic, samo vzemite vatirano palčko, jo potopite v kremo in se znebite odvečnih bleščic v nekaj sekundah.

glitter lips foto

Končni učinek

Dejansko sem bila zelo prijetno presenečena, kako je Glitter Lips izgledal. Skrbelo me je, da bo končni učinek nenaraven, da bodo ustnice preveč bleščeče in da bo potrebno imeti veliko poguma s takšnim ličenjem. Sploh ne, ustnice so bile videti fantastično! Res je, da sem poskusila svetlejše odtenke, ampak sem prepričana, da temni odtenki izgledajo tudi odlično. In kaj je povsem nepričakovano, to je neverjetna vzdržljivost Glitter Lips! Bleščice zdržijo zelo dolgo časa (lahko čez noč). Je čas poletnih zabav in mislim, da to je boljša priložnost za Glitter Lips. Zagotovo boste zasijali. Samo pohitite, ker mislim, da kmalu ne bodo Glitter Lips vroča novost, ampak klasika za zabavo. Torej izstopite iz množice in očarajte z bleščečimi ustnicami že zdaj! Izbirate lahko med več različnimi odtenki, poglejte.

Denisa