NOVOSTI Lancaster: 100 % sončnih žarkov pod nadzorom

 

sončna nega Lancaster

O blagovni znamki Lancaster sem pisala že lani na začetku poletja, ker spada med najbolj kakovostno sončno kozmetiko na trgu. Njeni izdelki namreč izpolnjujejo vse, kar od sončne kozmetike pričakujem. Lancaster se že 70 let posveča podrobni raziskavi svetlobnih žarkov in njihovega vpliva na staranje kože. Zelo pomembno je dejstvo, da UV žarki predstavljajo samo manj kot 10 % sončnih žarkov, ki smo jim izpostavljeni. Kaj pa ta ostanek? To je infrardeče sevanje in vidna svetloba, ki ustvarjata več kot 90 % sončnega sevanja, ki prodira v globlje plasti kože in povzroča njeno prezgodnje staranje. Problem je, da ne vsa sončna kozmetika nas lahko ščiti pred 100 % sončnimi žarki in to je narobe. Zato so laboratoriji Lancaster razvili posebno tehnologijo Full Light, ki to zmore.

Res popolna zaščita pred soncem

Novi liniji izdelkov Lancaster Sun Beauty in Lancaster Sun Control temeljita prav na tehnologiji Full Light, zahvaljujoč kateri imata v nasprotju z drugo sončno kozmetiko veliko prednost. Osredotočata se na cel svetlobni spekter, torej na UVA sevanje + UVB sevanje + VIDNO SVETLOBO + INFRARDEČE SEVANJE in s tem kožo popolnoma ščitita.

Lancaster Sun Control

Kako nam sončni žarki škodujejo?

  • UVB žarki so odgovorni za porjavitev kože, v hujšem primeru za opekline kože.
  • UVA žarki pospešujejo staranje kože in poškodujejo pravo ravnovesje celic.
  • Infrardeči žarki poškodujejo kožna kolagenska in elastična vlakna, kar po daljšem času povzroča zmanjšanje prožnosti in krepkosti kože.
  • Vidna svetloba, ki povzroča nastanek prostih radikalov, povzroča hkrati celično disfunkcijo v najglobljih plasteh kože, kar prispeva k pospešenemu staranju kože.

Zato je bil glavni cilj blagovne znamke Lancaster razviti kompleksni sistem, ki bi hkrati absorbiral, odbijal in nevtraliziral različne valove svetlobnega spektra in minimaliziral njihove škodljive učinke na kožo. In ji je uspelo. Nastali sta liniji Sun Beauty in Sun Control, ki se osredotočata na cel svetlobni spekter in z njima lahko svojo kožo zaščitite pred soncem v maksimalni možni meri.

Zaščitite tudi svoje lase!

Ali se vam pogosto zgodi, da imate jeseni izrazito oslabljene lase, popolnoma brez življenja? To je zaradi tega, da poleti ekstremno trpijo v glavnem zaradi sončnega sevanja, slane in klorirane vode itd. Vsi ti dejavniki vaše lase izrazito slabijo. Zato je blagovna znamka Lancaster uvedla na trg nov negovalni serum za lase Sun Beauty Multi-repairing Oil Serum, ki takoj učinkuje na lasna vlakna in jih oživi le v eni minuti. Vsebuje namreč dragocena olja, ki imajo blagodejne učinke. Arganovo olje hrani in vlaži lasna vlakna. Olje inca inchi lase zavije v zaščitno plast in zaceli. Nanaša se na suhe ali mokre lase, hitro se vpija in ponuja prijeten občutek. Omislite si ga za letošnje poletje in boste videli, da vaši lasje ostanejo zdravi, močni, sijoči in nahranjeni.

Lancaster Sun Beauty Hair

Ni treba, da se odpravite na dopust, lahko se samo nadišavite

Blagovna znamka Lancaster je letos poleg sončne nege predstavila še eno odlično poletno novost. Dišavo, ki vas popelje na sončno eksotično plažo. Toaletna voda za ženske Lancaste Le Parfum Solaire je navdihnjena s tipičnim vonjem sončnih izdelkov Lancaster.

Klasičnih parfumov ni priporočljivo uporabljati, če se nameravate sončiti. To dišavo pa lahko uporabljate brez skrbi tudi, če ste izpostavljene soncu. Kompozicijo, ki se imenuje Lancaster Parfum Solaire, je ustvaril parfumski mojster Christiane Plos. Zgornje note dišave ustvarjajo cvetovi ylang-ylanga, cvetovi šmarnice in esenca pomaranče. Koži dodajajo energično svežino, ki jo poudarjajo še beli cvetovi. Mešanica cimeta, hijacinte, jasmina in cvetnih listkov vrtnice zavije vaše telo v zelo nežno, svilnato in ženstveno tančico. Na koncu se predstavijo svilnati toni belega mošusa in heliotropa. Ta učinek poudarja še pudrasta vijolica skupaj z akordom lesa cabreuva. Poskusite jo! To je dišava, ki se ji ne boste uprli vi niti vaša okolica.

Lancaster Parfum Solaire

 Denisa