Odlično rdečo kolekcijo šmink in lakov od L'Oréal Paris morate imeti!

 

L'Oréal Paris

Plesna sezona se je začela in z njo prihaja tudi možnost, da lahko pri ličenju pustite fantaziji prosto pot. Večerno plesno ličenje dopušča uporabo izrazitih barv in če posežete po klasiki, potem vam zagotovo ne bo žal. Takšno klasiko predstavljajo rdeče obarvane ustnice. Rdeče ustnice nikoli ne bodo iz mode. So seksi in zahvaljujoč njim nikoli ne boste skriti v množici. Za nameček pristanejo vsaki ženski – samo jih je treba znati nositi. To pomeni v glavnem dobro izbrati ta pravi odtenek in kakovostno šminko, s katero je treba znati ravnati. Če si želite stiling izpeljati do konca, ga je dobro dopolniti s šminko z istim odtenkom, kot je vaš lak za nohte. Za ta namen je blagovna znamka L'Oréal Paris ustvarila popolnoma odlično rdečo kolekcijo šmink in lakov za nohte Color Riche Pure Red, iz katere zagotovo izberete ta pravi odtenek zase. Nove šminke pa ni treba uporabljati samo ob ličenju za plese in zabave, temveč tudi za dnevno ali poslovno ličenje.

To ekskluzivno kolekcijo so ustvarili strokovnjaki iz L'Oréal Paris skupaj z ekipo svojih zvezdnih ambasadork, kot so Jenniffer Lopez, Julianne Moore, Freida Pinto, Doutzen Kroes, Eva Longoria in Blake Lively. Rezultat sodelovanja je šest odličnih rdečih šmink in pet lakov za nohte. Najbolj so me prevzeli odtenki rdeče, ki so resnično lepi in nenavadni. Vsaka ženska med njimi lahko izbere ta svoj. To je bil tudi glavni namen L'Oréal Paris. Prava izbira ustreznega odtenka šminke je odvisna od odtenka kože. Zato so ambasadorke L'Oréal Paris izbrali tako, da zastopajo različne tipe žensk. Svetli koži Julianne Moore odlično pristane svetlejša, temveč zelo ostra rdeča barva. Ženske, ki so podobni tipu Jennifer Lopez, odlično okrasi kraljevska rdeča. Temnejšim tipom, kot je Eva Longoria, odlično pristane temno burgundsko rdeča. Prepričajte se same. Med njimi si lahko izberete tudi vi. Šminke imajo odlično teksturo, dobro se nanašajo in imajo dolgo obstojnost. Še enkrat pa moram poudariti, da so to v glavnem barve, ki so se posrečile. Na ustnicah so videti prelepe.

Šminke odlično dopolnjujejo rdeči laki za nohte. Njihovi barvni odtenki so prav tako zelo posebni in originalni – takšnih barv navadno ne najdete. Izbirate lahko iz pestre palete, kateri ne manjka na primer paradižnikovo rdeča barva ali rubinast odtenek po Jennifer Lopez, ki je okrašen z zelo drobnimi, komaj prepoznavnimi bleščicami (na neposredni svetlobi izgleda resnično popolno). Drobne bleščice vsebuje tudi lak, ki ga je soustvarjala Freida Ponto. V njem so bleščice najbolj opazne iz cele kolekcije lakov, ampak so še vedno zelo decentne. Barve zagotovo ne delujejo poceni – granatna rdečica, dopolnjena z bleščicami izgleda luksuzno. Laki se odlično uporabljajo, ker imajo lepo širok čopič za čim bolj točen nanos. Zahvaljujoč temu enostavno in hitro dosežete zaželen rezultat. Če si želite resnično intenzivne barve, priporočam nanesti dve plasti, ampak tudi ena plast izgleda dobro in na nohtih ne naredi neželenih prog. Odlično je tudi to, da se barva po enem nanosu razlikuje od barve po dveh nanosih in obe varianti izgledata odlično. Lak se zelo hitro suši in za nameček je dolgo obstojen – kar cenim zlasti v primeru tako izrazitih barv. Moram potrditi, da so laki eni od najboljših, ki jih poznam. Celotno kolekcijo lahko vljudno priporočam!

Manja