Parfum, ki bo ustrezal vaši naravi

Vsaka ženska ima drugačno naravo in temperament, kar igra pomembno vlogo pri izbiri ustreznega parfuma. Medtem ko športno misleča ženska izbira predvsem osvežilne dišave, elegantna dama izbira cvetlične dišave, ki poudarjajo njen ​​čar. Kakšen parfum bo ustrezal vaši naravi in vašemu slogu? Zgledujte se po naslednjem članku, v katerem boste našli  delitev na pet osnovnih kategorij. Se najdete med njimi?

Krhka romantična ženska

Zasanjanim ženskam z romantično naravo najbolj ustrezajo lahke in nežne dišave. Predvsem gre za sladke cvetlične dišave, v katerih najdete jasmin, vanilijo, vrtnico ali španski bezeg. Nežno žensko bo odlično dopolnila tudi pudrasta dišava, ki bo poudarila njeno čistost in nežnost. Takšna dišava je na primer priljubljena Chloé Chloé, ki popolnoma uteleša čistost. Odličen nasvet je tudi prozorna nežna dišava Christian Dior J´adore. Na valovih ljubezni vas bo pomirila odlična dišava za ženske Elizabeth Arden True Love in s svojimi očarljivimi esencami  vas obda  dišava Calvin Klein Eternity.

parfum

Strastna ženska

Ste živahne, strastne in izražate svoja čustva? Potem vas popolnoma poudarijo intenzivne dišave, ki v sebi skrivajo pridih orienta in eksotičnega lesa. Prav tako lahko izbirate med široko paleto začinjenih dišav, ki poudarijo vašo osebnost in seksapil. Zagotovo ne boste razočarane, če poskusite, na primer nenavadno zapeljivo in privlačno dišavo Givenchy Ange ou Demon ali kontastno toplo svežo dišavo Hugo Boss Intense ali nenavadno karizmatično dišavo Beyonce Heat. Lahko se potopite v čutno dišavo Roberto Cavalli Just Cavalli, ki se zgleduje po divji naravi.

just cavalli

Aktivna športnica

Za aktivne ženske, ki ljubijo gibanje in šport so najbolj primerne osvežilne dišave, ki so polne energije in optimizma. Takšne dišave vsebujejo sočne citruse, različno eksotično sadje in vodne akorde. Iz široke ponudbe parfumov izberite na primer energično dišavo Davidoff Cool Water Woman, citrusno Dolce & Gabbana Light Blue ali poskusite uniseks dišavo Calvin Klein CK One. Lahko vas pritegne spontana dišava Puma I Am Going Woman, ki v sebi skriva energično stran ženske

Pogumna popotnica

Ljubite potovanje, razkrivate skrivnosti in iščete vse, kar je nekaj zanimivo in izvirno? Potem so samo za vas namenjeni parfumi z nenavadnimi gurmanskimi sestavinami, ki niso primerne za vsakogar! Lahko poskusite na primer aromo tobaka, kadila, usnja, čokolade ali sladkega korena. Skrivnostni svet vzhodnih držav vam bo pokazal edinstven parfum Shiseido Zen, ki praznuje lepoto ženske. Nenavadna dišava je tudi Laura Biagiotti Roma, ki se zgleduje po Rimu. Zanimiva steklenička parfuma Masaki Matsushima Shiro v sebi skriva tudi zanimivo aromo, ki združuje francosko-japonsko kulturo. Moč ženskosti in pridih skrivnostnosti simbolizira tudi ženska dišava Thierry Mugler Womanity.

Elegantna dama

Ali imate raje klasiko pred ekstravaganco? Ali vam je všeč prefinjen stil in kakovost? Potem so za vas namenjene izrazite dišave, ki so sestavljene iz cvetličnih not in aldehidov. Za pravo damo je namenjena dišava Givenchy Hot Couture, ki je primerna za vse ženske, ki si želijo eleganco in popolnost. Priporočamo vam tudi privlačno dišavo z aldehidi Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme, ki je še posebej primerna za večerno nošenje ali dišava, ki spominja brezčasen nakit Bvlgari Pour Femme. Lahko poskusite tudi legendarno dišavo Chanel No. 5, ki je najbolj zaželena klasična dišava sveta.