Parfumi po horoskopu za moške

Vsak moški ima svoj stil in okus. Enako je pri izbiri dišave, ki ga bo spremljala pri vsakem koraku. Če iščete parfum, ki odlično poudarja vašo osebnost in izraža vaš ​​odnos do življenja, dovolite, da vas navdihne naslednji izbor moških dišav v skladu z vašim horoskopom, ki so neposredno prilagojene posameznim naravam.

Parfumi po horoskopu za moške

Kozorog

Moški, ki so rojeni v znamenju Kozoroga se odlikujejo s svojo praktičnostjo in neskončno potrpežljivostjo. V svojem poklicu so zelo velikopotezni, medtem ko so osebnem življenju pogosto nedostopni in skrbno varujejo svoje občutljivo srce. Moški Kozorog je eleganten in velik džentlemen. Parfum, ki ga bo odlično dopolnjeval, je na primer razkošni Dior Homme, kristalno čista in elegantna dišava Armani Eau Pour Homme ali naravno samozavestna dišava Hugo Boss Selection.

Vodnar

Rojeni v znamenju Vodnarja se odlikujejo po neodvisnosti, ustvarjalnosti in edinstveni sposobnosti nenehno odkrivati nekaj novega. Moški Vodnar je pogosto športnik, ki mu ustreza življenski stil, poln nenadnih in nepričakovanih sprememb, in nikoli ne sedi na istem mestu. Pri njihovem hitrem tempu življenja ga odlično dopolni osvežujoč vonj, ki izraža svobodo in neodvisnost. Takšen parfum je med drugim legendaren Armani Acqua di Gio Pour Homme, ki izraža nebrzdaega duha. Drugimi vonji, ki bodo Vodnarji cenili sta osvežilna vonja  Bvlgari Aqva pour Homme ali Davidoff Cool Water Man.

Riba

Osebe, ki so rojene v znamenju Rib so zelo občutljive in ustvarjalne. Moški v tem znamenju so romantični in pogosto zaplavajo v umetniške vode. Ne primanjkuje jim občutek domišljije in živijo v bogatem notranjem svetu. Za moške v vodnem znamenju Rib so odlične nežne dišave, ki v sebi skrivajo romantiko in svežino. Odlična izbira je moška dišava Versace pour Homme, osvežilna Calvin Klein Aqua for Men ali zelo originalna in sanjska dišava Salvador Dali Laguna Homme.

Oven

Moški, rojeni v znamenju Ovna so po naravi zelo živahni in pogumni. Hkrati so načelni in trmaste narave, zaradi česar si neutrudno prizadevajo, da dosežejo cilje, ki so si jih zadali v življenju. Ovni so v primerjavi z drugimi zelo energični in strastni. Moški Oven rad izstopa iz množice, ljubi adrenalin, stremi k originalnosti, zanimivosti in ima športnega duha. Idealen vonj za Ovna je energična dišava Ferrari Black, zelo razburljiva Hugo Boss Boss Bottled Night ali ognjena dišava Dior Fahrenheit.

Bik

Za moške, rojene v znamenju Bika, je značilen njihov globok smisel za uživaštvo ter mirna in trezna narava. Biki so zelo strastni in zahtevni tako do sebe kot do svoje okolice. Ne skrivajo svojega zanimanja za umetnost, ljubijo nenavadne in izvirne stvari in se radi obdajajo z razkošjem. Pri izbiri dišave se ne zadovolijo le s povprečnim. Idealen vonj zanje lahko postane privlačni in razburljivi Armani Code in zelo poseben parfum Hugo Boss Hugo Red ali parfum Diesel Fuel for Life Homme, ki v sebi skriva eliksir čiste strasti in hrepenenja.

Dvojčka

Komunikativen, zabaven, igriv in zelo radoveden - takšen je moški, ki se je rodil v znamenju dvojčka. Obožuje vse, kar je nenavadno in izvirno, ima veliko hobijev, okoli sebe pa veliko prijateljev. Moški Dvojček ni nikoli enostaven, zato mora tudi njegov vonj  biti nenavaden in poln izuma. Takšna dišava je na primer izvirni Versace Versus Blue Jeans ali športna dišava Ralph Lauren The Big Pony ali pa Armani Mania for Men, poln vznemirjenja in čutne energije.

Rak

Ljudje v znamenju Raka so zelo občutljivi, odzivni in predvsem ljubijo svojo družino. To velja tudi za moške, rojene v tem nebesnem znamenju. Svojo občutljivo naravo skrivajo pred svetom in pogosto so zaprti. Raki so veliki romantiki, imajo dobro domišljijo in so zelo ustvarjalni. Najbolje se počutijo doma v bližini otrok. Za Rake so primerne predvsem lahke romantične dišave, ki v sebi skrivajo zanimivo zgodbo. Lahko poskusite na primer prijeten vonj Hugo Boss Boss Orange Man ali čisto in pozitivno dišavo Thierry Mugler A*Men ali parfum, ki simbolizira odnos do domovine Trussardi My Land.

Lev

Rojeni v ognjenem znamenju Leva želijo biti v središču pozornosti, imajo v sebi skrite vodstvene sposobnosti, so samozavestni in ljubijo razkošje. Moškim Levom je zelo pomembno, kakšen vtis naredijo na svojo okolico, zato se ne zadovolji s preprostim parfumom. Kot ustvarjen je leve je denimo Calvin Klein Euphoria Men Intense ali strastna dišava Davidoff Hot Water ali pa prestižni parfum Paco Rabanne 1 Million.

Devica

Ljudje v znamenju Device so zelo čistotni in natančni. Velik poudarek daje na svojo sposobnost in razumne presoje. Ljubijo izobraževanje, so komunikativni in zbirajo informacije. Vse želijo imeti narejeno in pri izbiri parfuma izbirajo čiste osvežilne esence, ki delujejo samozavestno in razkošno. Moški v znamenju Device lahko poskusijo edinstven parfum Bvlgari Pour Homme, osvežujoč vonj Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme ali parfum od modne ikone David Beckham Intimately Yours.

Tehtnica

Moški, rojeni v znamenju Tehtnice so zelo mirni, premišljeni in inteligentni. Ljubijo družbo okoli sebe in v svojem življenju zahtevajo popolno harmonijo. Tehtnice so stalni iskalci ravnotežja, ki ga pričakujejo tudi od svojega parfuma. Idealne dišave, ki jih bodo moški Tehtnice cenili, so na primer legendarni Hugo Boss No.6 Bottled, zelo osvežujoč Calvin Klein IN2U Men ali popolnoma uravnotežena dišava Gucci Pour Homme II.

Škorpijon

Škorpijoni ljubijo mistiko in skrivnost. So rojeni zapeljivci, ki svojo okolico fascinirajo s svojo nepredvidljivostjo. Moškega Škorpijona lahko prepoznate po naravnost hipnotičnem pogledu. Rojeni v tem znamenju stremijo za svojimi cilji in odločno preskočijo vsako oviro. Od parfuma pričakujejo izvirnost in ​​čutnost. Med take dišave sodijo zanimiva in zelo samozavestna dišava Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum, fascinantna dišava Lancome Hypnose Pour Homme ali zelo razkošna in strastna dišava Gucci Guilty Pour Homme Intense.

Strelec

Moški Strelec je nepopravljivi sanjač, ki rad potuje in ljubi naravo. Je znan po svojih številnih interesih in rad odkriva nove stvari. Strelci so zelo pozitivni ljudje, so zelo zabavni in niso dolgočasni. Moškega Strelca odlično dopolnjuje dišava, ki simbolizira modrost Daljnega Vzhoda, to je Kenzo L'Eau par Kenzo Indigo Pour Homme, energična in polna sadja DKNY Be Delicious pour Homme ali dišava, ki vam pričara razburljiva potovanja, kot je Jean P. Gaultier Le Male On the Road.