Parfumske novosti 2014

Kakšne novosti parfumov so se letos pojavile na trgu kot prve?

Ponudba je res zanimiva!

Ponudba bo navdušila romantične ženske, ki ljubijo sveže lahke dišave in tudi strastne ženske, ki rade provocirajo. Ne smejo manjkati  parfumi polni eksotike in sladkega sadja, ki so za prihajajoče sončne dni idealni! Ena od prvih letošnjih novosti je parfum za ženske See By Chloé Eau Fraiche, ki spominja na popoldanski sprehod med cvetočimi jablanami. Ta parfum je zelo zračen in edinstvena kombinacija hijacinte, jasmina in cveta jablane  vas bo takoj očarala. Parfum je različica dišave iz prejšnjega leta See By Chloé. Novost Chloé See By Chloé Eau Fraiche je nežnejša različica priljubljene dišave, ki vam bo izboljšala pomlad in poletje!

parfum
Naslednja ekskluzivna novost leta 2014 je parfum za ženske Calvin Klein CK One Red Edition for Woman, ki vas bo presenetila s svojo originalnostjo in razburljivo aromo.  Ta dišava se zgleduje po divji vožnji ponoči. Parfum v sebi skriva vznemirjenje, razburjenje in svežino. S to dišavo boste v vseh okoliščinah seksi in čutne. Privlačna aroma cvetov je dopolnjena z lubenico in mošusom. Edinstven parfum Calvin Klein CK One Red Edition for Woman ima tudi svojo različico za moške Calvin Klein CK One Red Edition for Men. Ta je kot nalašč za samozavestnega moškega, ki želi uživati življenje s polno paro. Parfum je še posebej primeren za večerno nošenje, na primer  na zabavi s prijatelji.

ck on red

So vam všeč dišave polne eksotike?

Potem vas bo mogoče zanimala letošnja novost od blagovne znamke Escada s privlačnim naslovom Born In Paradise, kar pomeni "Rojen v raju". Ta izjemen parfum vas bo v trenutku popeljal v izgubljen raj, kjer se boste lahko očarali s sladkim vonjem sočne lubenice in ananasa. Edinstvena aroma kokosa v kombinaciji s svežimi jabolki v vas zbudi okus romantike in strasti. Parfum je kot nalašč za prihajajoče sončne dni in vas opomni na vzdušje poletja, ki je polno nepričakovanih doživetij, izkušenj in neskončnega udobja.

escada

Tudi naslednja novost, ekskluzivna dišava ze ženske Roberto Cavalli Exotica, vas popelje v eksotične dežele. Čutna aroma sladkega manga vabi in prijeten vonj  frangipani se prepleta s sandalovino, ki poudarja edinstveno vzdušje dišave Exotica! Ta čutna novost leta 2014 je odlična izbira za mlade ženske, ki so igrive in ljubijo svežo aromo sadja. Roza steklenička parfuma Roberto Cavalli Exotica je napolnjena z vonjem poletja, ki v sebi združuje krhko lepoto eksotičnega cvetja in divjo svežino sočnega sadja.

roberto cavali