Poiščite najboljše samoporjavitvene pripravke za svojo kožo

umetna porjavitev

Preden nadaljujemo in spregovorimo o različnih načinih, kako lahko doma dosežemo videz sončenja, si razjasnimo eno stvar: Samoporjavitveni pripravki niso zaščitna sredstva. Večina od njih ne vsebuje zaščitnega faktorja (SPF), razen če to ni jasno navedeno na embalaži. Povsem v redu je, da se namažete z bogatim samoporjavitvenim mlekom, vendar morate vsakič, ko stopite na prosto in svojo kožo izpostavite soncu, uporabiti zaščitno sredstvo–to je edini način, s katerim preprečite kožnega raka in nastanek prezgodnjih gubic, ki jih povzroča sonce. Res je preprosto–na prvem mestu je vedno zdravje vaše kože.
Kako nanesti umetno porjavitev

Prvo pravilo umetne porjavitve?

Piling, piling, piling. To je izjemno pomembno. To seveda ne pomeni, da morate svoje telo drgniti, vendar je odstranjevanje odmrle kože pred uporabo porjavitvenega pripravka običajno najboljši način za preprečevanje neenakomernega nanosa in temnih lis. Preizkusite masko Freeman Charcoal and Black Sugar Polishing Mask – primerna je tako za obraz kot za telo in je naravnost čudežna.
 
fake tan obr3
 
Takoj ko je vaša koža čista in odmrla koža odstranjena, navlažite mesta, ki so po navadi suha. Vaša krema za sončenje ali mleko se različno nanaša na suho in navlaženo kožo, kar je lahko vzrok za neenoten videz. Obožujemo mleko za telo Vaseline Cocoa Radiant, ker vlaži tudi najbolj suho kožo in hkrati na njej pušča prijeten vonj. Kakršnokoli samoporjavitveno mleko za telo že izberete (na primer naše priljubljeno Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care), ga boste nanesli krasno in brez lis.

Umetna porjavitev za svetlo kožo? Včasih je manj več

Da, vemo, da je izjemno mamljivo telesu dodati rjav ton, če ste naravno svetel tip in se bliža poletje. Toda pretirana uporaba umetne porjavitve nikoli ne prinese pozitivnih rezultatov, na svetli koži pa je kakršnakoli napaka še bolj izrazita. Začnite raje z mlekom ali kremo z blagim tonom. Mleko Dove Derma Spa Summer Revive Light do Medium je fantastičen pripravek, ne glede na to ali se namažete enkrat ali pa previdno nanašate posamezne sloje, da bi dosegli temnejši odtenek.
 
fake tan obr2
 
Priporočamo tudi pripravke, ki bodo zagotovili umetno porjavitev v nekaj urah. Predvsem znamka Xen-Tan je strokovnjak za doseganje pristnega videza vaše umetne porjavitve. Preizkusite Xen-Tan Premium Sunless Tan Light/Medium in videli boste, kako naraven bronasti odtenek boste dosegli. Če je vaša koža svetlejša, je možno, da bo občutljivejša, kar je seveda naslednji vidik, ki ga je treba upoštevati pri izbiri pravilne nege kože in telesa. Zaupajte priljubljenim francoskim farmacevtskim znamkam in izberite nekaj v slogu pršila Bioderma Photoderm Autobronzant Moisturising Foaming Spray, ki je zasnovano za osebe z občutljivejšo kožo. Samoporjavitveno pršilo je na splošno dober način za doseganje brezhibnega videza. Predvsem pa z nanašanjem porjavitvenih pripravkov ne pretiravajte. Temnejši ton je enostavno doseči, vendar je odstranjevanje sloja umetne porjavitve in osvetljevanje praktično nemogoče.

Samoporjavitveni pripravki za obraz

Najboljši samoporjavitveni pripravek za obraz je po navadi tak, ki odgovarja vaši običajni negi kože. To pomeni, da če običajno uporabljate pripravke za zrelo kožo, bi morala biti vaša samoporjavitvena krema za obraz vsekakor vlažilna in poživljajoča, nikakor ne takšna, ki pušča mat videz. Roke stran od bronzerja v prahu, izberite raje razkošni kremni pripravek, kot je Lancôme Flash Bronzer Night-Sun. To mleko za telo ima vlažilne učinke in se ponaša s svojo posebno recepturo, ki preprečuje prenos barve na oblačila ali druge površine.
 
fake tan obr4
 
Presenetljivo pa je, da je mogoče najti še nekaj boljšega. Ne verjamete? Preizkusite Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster. Te posebne samoporjavitvene kapljice je mogoče dodati kateremukoli vlažilnemu pripravku, iz katerega bo nastal vaš prirejeni samoporjavitveni pripravek za obraz (ali za telo). Ne glede na to ali jih uporabite s svojo dnevno ali nočno kremo, boste s temi kapljicami dosegli senzacionalno postopno porjavitev z blagim učinkom, ki ga lahko enostavno okrepite.
 
Denisa