Popolnoma porjavela koža le v nekaj minutah!

Ali se vsako leto v tem obdobju tudi ukvarjate se tem, kako čim bolj hitro porjaveti? Možnosti je več, ampak po mojem je popolnoma najboljša rešitev samoporjavitev. Ne škoduje zdravju – za razliko od solarijev ali sončenja na prvem pomladnem soncu (to škoduje zlasti po zimi, ko koža še ni pripravljena na sončne žarke in je preobčutljiva). Samoporjavitev vam za nameček ne vzame veliko časa. Nanos samoporjavitvenih izdelkov lahko naredite doma v kopalnici in rezultat je videti zagotovo bolj naraven kot iz solarija. Samo imeti morate prave samoporjavitvene izdelke in jih morate znati pravilno uporabljati.

samoporjavitev St. Tropez

St. Tropez – več kot 50 prestižnih nagrad

Blagovna znamka St. Tropez je verjetno najbolj pogosto uporabljana znamka za samoporjavitev, če sklepano po pozitivnih komentarjih o njej. Kdo jo priporoča in uporablja? Uredniki lifestyle revij, zvezdnice, profesionalni stilisti in vizažisti. Gre za eno od najbolj pogosto uporabljanih blagovnih znamk na modnih revijah, ker manekenkam ustvari popolnoma porjavelo kožo le v nekaj minutah. Poleg profesionalcev pa jo uporabljajo tudi „navadni smrtniki“ kot sem jaz ali vi. O tem priča tudi dejstvo, da se vsakih 15 sekund proda en izdelek St. Tropez! Za nameček je ta blagovna znamka dobila v zadnjih dveh letih več kot 50 prestižnih lepotnih nagrad.cz big st tropez ceny

V portfelju blagovne znamke St. Tropez boste našli kompletno samoporjavitveno linijo od pilinga, ki vašo kožo pripravi za nanos samoporjavitvenih pripravkov in aplikatorja vse do samoporjavitvenih krem, pen ali pršil. Povrh tega si lahko izberete tudi intenzivnost porjavelosti, ali vam je všeč nežen bronast pridih ali hrepenite po bolj intenzivno rjavi koži. Kar pa je vedno zelo pomembno, je upoštevanje pravilnega postopka za nanos, da bi dosegli poenoten ten kože brez madežev in da bi bila vaša porjavitev dolgo obstojna.

Pravilen postopek:

  1. 24 ur pred načrtovanim nanosom samoporjavitvenih pripravkov je dobro uporabiti piling in nato kožo navlažiti.
  2. Tik pred nanosom naj bi bila vaša koža popolnoma čista in suha.
  3. Nato uporabite tudi vlažilni losjon ali kremo za lakte, kolena, gležnje, stopala in druge bolj suhe predele svojega telesa, da bi preprečili prekomerno vpijanje samoporjavitvenega pripravka.
  4. Iztisnite samoporjavitveno peno Tropez na rokavico, razporedite po rokavici in nato s krožnimi gibi temeljito razmažite po telesu. Koliko pene uporabiti? Za nanos na roke uporabite količino dveh pumpic in na noge štirih pumpic.
  5. Počakajte, dokler se pena ne vpije in šele nato se oblecite. Trudite se, da bi se še naslednje štiri ure ne potili in kože ne namočili.
  6. Za bolj intenzivno porjavitev lahko nanos ponovite večkrat na teden.

 Denisa