POROČNI MUST-HAVE: Bodite lepi skozi ves dan D!

POROČNI MUST-HAVE
 
Če ste tudi vi del letošnje sezone porok, vam iz srca čestitamo. Za vas imamo lepotne izdelke, ki bodo preživeli solze ganjenosti, gostijo in večerno zabavo, torej cel poročni dan! Kateri izdelki ne smejo manjkati v nevestini »torbici poslednje odrešitve«?

Obstojna poročna ličila

Večnamensko pršilo za fiksiranje, ki ščiti in osvežuje
 
Zakaj ga potrebujete? Je neprekosljivo za pod ličila. V vročih trenutkih vas bo v hipu osvežilo in vam, seveda, pri vsakem nanosu fiksiralo ličila ter jih zaščitilo pred vremenskimi vplivi. Naj vam med poroko sije sonce ali »dežuje sreča«, ličilom to ne bo škodovalo niti za hip.
 
Mineralni puder proti neželenemu sijaju
 
Zakaj ga potrebujete? Ima fino, povsem naravno sestavo, ki se dobro prilega koži in traja. Obvladuje mastno in bleščečo kožo, odlično poenoti ton kože, priloženo ima praktično gobico z ogledalcem, da lahko kadarkoli med poroko preverite, ali je vse v redu.
 
Poročno ličenje
 
Večnamenska paleta za svečani in zabavni del
 
Zakaj jo potrebujete? Ko je poljska youtuberka Maxineczka sestavljala to paleto, je vedela, kaj počne. Senčila za oči, osvetljevalec, rdečilo in bronzer so skupaj z ogledalcem na enem mestu – v pakiranju, ki je primerno za poroko, pa tudi sicer. Pigmentacija pri senčilih je izvrstna za blago dnevno in divje večerno ličenje. Idealno za tisti dan!
 
 Poročno ličenje
 
Vodoodporna maskara za ganljive trenutke
 
Zakaj jo potrebujete? Vsaka nevesta vsaj malo zajoče, ta maskara pa je na solze sreče pripravljena. Naravni voski ne skrbijo le za volumen in podaljšanje, ampak tudi za ločenost posameznih trepalnic. Te so zaradi vsebnosti šelaka čudovito sijoče.
 
Poročno ličenje
 
Dolgoobstojna šminka 2 v 1 za poročni poljub (in še kakšnega)
 
Zakaj jo potrebujete? Dolgoobstojne in neizbrisne šminke pogosto sušijo ustnice. Pri tej te nevarnosti ni. S hialuronsko kislino obogateni sijaj ustnice izvrstno vlaži. Šminka na njih zdrži 24 ur in njen sijaj lahko kadarkoli obnovite. Po poroki boste uživali v obojem, v šminki in sijaju (ker se ne lepi)!
 
Poročno ličenje

Poročni parfum, ki govori za vas

Dišava, ki pravi »DA« Katera? Armani Sì Fiori
Zakaj jo potrebujete? Popolnoma nova. Ženska, nežna, romantična ... Na začetku se izrazita osvežujoča mandarina in črni ribez, srčne note so iz vrtnic in nerolija, v baznih notah pa se opira na sladko vaniljo in beli mošus. V torbico bo šla zahvaljujoč polnilnemu razpršilu Travalo, kamor lahko pretočite parfum in ga imate vedno s seboj!
 
Poročni parfum
 
Denisa