Pravljična Lolita Lempicka

Očarljivi ženski vonj Lolita Lempicka od francoske oblikovalke Lolita Lempicka simbolizira mladost, nedolžnost in prve ljubezni. Že pri prvem začutenju vonja v vas zbudi spomine na romantičen zmenek, povezan s tresočimi koleni, srčnimi udarci in sladkim okusom vašega poljuba na vaših ustnicah.

Pravljična Lolita Lempicka

Ekskluzivna ženska dišava Lolita Lempicka Lolita Lempicka ima sposobnost govoriti srcu in duši vseh žensk. V parfumu se skriva veliko število simbolov, tajnih sanj deklet, načrtov in idej o ljubezni. Vonj Lolita Lempicka vas privabi in navduši z edinstvenimi kontrasti in prehodom iz domišljijskega sveta majhnega dekleta v prvo prebujenja resničnih čustev in želja. Skrbno izbrane esence so sestavljene točno kot pravljica s srečnim koncem.

Ženska, ki dišavo uporablja, verjame v ljubezen za celo življenje in pri pomembnih življenskih odločitvah ureja predvsem s svojim srcem. Njen naravni šarm in čista lepota postajata magnet za njeno okolico. Ljubi modo, fino eleganco in resnično lepoto najde v vsaki malenkosti.

Svojo energijo črpa iz narave in rada hodi bosa po jutranji rosi. Edinstven začetek dišave Lolita Lempicka se odpira z osvežilnimi notami janeža in privlačnega bršljana. V srcu dišave se nahajajo esence nežne vijolice, irisa in sladkega korenja.

Opojne in razburljive cvetlične esence se nato nadomestijo z igrivim tonka fižolom, očarljivo vanilijo in praženimi mandlji. Dišava je polna skrivnosti in skušnjave. Popolnoma opozarja sladke trenutke ljubezni in romantike.

S svojim nezmotljivim vonjem je primeren kot dodatek za romantičen zmenek.

Njegovi čisti toni vas popolnoma osvežijo predvsem v pomladnih in poletnih mesecih. Vonj Lolita Lempicka ustvari iz vsakega dneva nepozaben dogodek. Steklenička dišave je edinstvena kot sama dišava. Oblika jabolka je značilna za blagovno znamko Loplita Lempicka. Ugriz v obliki srca simbolizira zadovoljitev želja.

Dišava je zelo intimna in ženstvena. Modra steklenička z zlatimi napisi in pokrovčkom v obliki pozlačenega stebla vas očara! Parfum Lolita Lempicka je popoln v vsakem detajlu. Vonj Lolita Lempicka Lolita Lempicka vas bo presenetil s svojo izjemno ženstvenostjo in prefinjenostjo. Parfum je kot ugriz v jabolko, ki vam odpre vrata v svet sanj in odkrije vse skrivnosti poželenja.