Predstavljamo vam pet najboljših BB krem na trgu!

BB kreme so postale velik hit pred približno štirimi leti in od takrat se še vedno drži na vrhu. BB krema je beauty/blemish balm – univerzalni balzam, ki pričara ne le do popolne kože, ampak tudi skrbi za njo. BB krema poenoti kožo, vlaži, posvetli, gladi majhne nepopolnosti, kot so gube, mozolji in temni kolobarji pod očmi ali razširjene pore in ščiti pred UV žarki. Vsaj tako je to v oglaševalskih sloganih. Vse naj bi naredila ena BB krema in vse ostale kozmetične izdelke lahko vržete v smetnjak. To (in včasih še več) obljubljajo skoraj vse BB kreme, ampak le nekatere od njih so tako dobre, da to je res - in takšne vam želim predstaviti. Izbrala sem pet najboljših BB krem, ki jih je vredno kupiti, ker po uporabi bo vaša koža res popolna.

BB kreme

Nivea Skin Care BB krema

Veliko in prijetno presenečenje je bila zame BB krema Nivea Skin Care. Zmagala je nad dražjimi blagovnimi znamkami. Ta BB krema obljublja pet funkcij naenkrat – vlaži in posvetli kožo, poenoti, oži pore, prekriva nepopolnosti in ščiti pred UV žarki (SPF 10). Ne laže. Krema se dobro uporablja, ima gostejšo konzistenco, ki se hitro vpije v kožo in prijetno diši. In kakšni so rezultati? Krema popolnoma poenoti kožo in dobro prekriva. Poleg tega je koža videti naravno. Tudi v zvezi s hidracijo sem bila zadovoljna. Res je, da boste čez dan potrebovali še puder, ampak v tem ne vidim problema. Njeno nizko ceno prištevam kot plus. 

La Roche-Posay Hydreane BB krema

La Roche-Posay Hydreane BB krema ima super konzistenco. Ni preveč tekoča, gosta in se odlično nanaša. Krema  je nežna, lahka in nemastna. Poleg tega pomirja kožo. Koža je skozi ves dan navlažena in prekrivni učinek je tudi odličen. Poleg tega ima relativno visok zaščitni faktor – 20, tako da ščiti kožo pred UV žarki. Zame je ta BB krema številka ena!

Vichy Idéalia BB krema

Prednost te Vichy Idéalia BB kreme je predvsem to, da posvetli kožo, torej ne izgleda tako utrujena in je res sijoča. Poleg tega poenoti kožo in prekriva manjše nepravilnosti. Konzistenca je dobra in se hitro vpije v kožo. Ni preveč mastna, ravno prav. Po dolgotrajni uporabi tudi zmanjša gube, zato jo priporočam tudi  za zrelo kožo – simulira učinek dnevne kreme proti gubam.

Garnier Miracle Skin Perfector BB krema

Odlična BB krema po zelo ugodni ceni – ima gostejšo konzistenco, ampak hitro se vpije v kožo, vlaži in prekriva. Imela sem občutek, da je malce mastnejša, zato jo priporočam za suho kožo, ker drugače boste čez dan sijoči. Če imate mešano kožo, potem se ji raje izognite in izberite Garnier Miracle Skin Perfector BB krema za mešano in mastno kožo. Lahko poskusite BB kremo za kožo, nagnjeno k aknam Garnier Pure Active, ki prekriva nepravilnosti in še preprečuje nastanek aken.

Olay Total Effects BB krema

Zadnja BB krema, ki jo lahko priporočam je Olay Total Effects. Gre za dnevno vlažilno nego, ki hkrati pomlajuje kožo z legendarnim make-upom Max Factor. Krema daje koži zdrav in naraven videz. Krema popolnoma prekriva, vlaži in hrani. Ima lep vonj, ampak intenziven, torej če ne marate izrazitih vonjev, potem vam ga ne priporočam. Edina stvar, ki me moti je nepraktična embalaža. Ampak učinki so super, torej vse nadomestijo

Denisa