Preprosti triki in lepotni nasveti za celo poletje

Preprosti triki za celo poletje
 
Poletje je preizkušnja za potrpljenja: potimo se, sonce izsuši lase in kožo, težave imamo z razpokanimi ustnicami ... Kako si lahko pomagamo? Pomagali vam bodo preprosti triki in lepotni nasveti. Nekatere stvari lahko naredite doma, druge pa kupite pri nas, pri Notinu.

Osvežite se kadar koli in kjer koli

Najbolj božanska poletna pogruntavščina za vroče dni je beauty mist, tj. meglica v pršilu. V stekleničko z razpršilnim dozirnikom vložite kumarico, meto in vodo. Malce bolj elegantna različica vsebuje gel aloe vera, vodo in vrtnično vodo. Ali pa preizkusite osvežilno pršilo LA ROCHE-POSAY Anthelios. Uporabljate ga lahko zjutraj in tekom dneva, prek ličil in z zavedanjem, da vas zahvaljujoč SPF 50 ščiti pred soncem.

Porjavite se v trenutku

Nekateri prisegajo na črno kavo, ki jo še toplo z vato nanesete na kožo. Vseeno je bolj zanesljivo posvetlitveno pršilo za obraz in telo Makeup Revolution Glow Revolution, ki se prodaja v dveh odtenkih. Oba osvežita in osvetlita kožo ter ji dodata zdrav rjav videz.
 
Lepotni nasveti za celo poletje

Zaščitite lomljive lase

Lasje se zaradi sonca in morske vode lomijo kot za stavo, rešitev pa je lahko enostavna. Kot maska dobro deluje kokosovo olje. Če pa vam to ni dovolj, si kupite potovalni komplet Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect, v katerem najdete šampon, balzam in olje z bleščicami, vse posebej razvito za lase, utrujene od sonca.
 
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect

Navlažite razpokane ustnice

Ali tudi vas pogosto motijo razpokane in izsušene ustnice? Na njih lahko nanesete piling iz medu, sladkorja in ščepca kurkume. Lahko pa kupite NYX Professional Makeup #thisiseverything. V kompletu je piling za ustnice, olje za ustnice in balzam za zaščito pred soncem. Res dela čudeže!

Poslovite se od luskaste kože

Imate luske vsepovsod? Vzdolžno razrežite list aloe vere in ga z »gelasto« stranjo položite na telo. Vam je morda ljubša bolj enostavna rešitev? Na razpolago je tudi Weleda Skin Food Light. Gre za lažjo verzijo legendarne kreme Skin Food, ki se je razširila na kompletno linijo. Pomaga enako, a se vpija hitreje!
 

Jana