Priprava na valentinovo: Rožnato ličenje za valentinovo

valentinovo ličenje

Ko se dekle podaja na zmenek, je eden najpomembnejših delov priprave pogosto ličenje. Kaj pa, če gre za posebno priložnost, kot je obletnica, rojstni dan ali valentinovo? Ali obstajajo posebna pravila, ki se jih je potrebno držati? Če pravkar iščete navdih za najboljše ličenje za valentinovo, imate srečo. Pravo ličenje za valentinovo zahteva občutek, toda z našo pomočjo vam bo zagotovo uspelo.
Pripravite se na valentinovo in izberite pravi videz ličenja!
V povezavi z valentinovim najbrž vsakdo najprej pomisli na eno barvo: rdečo – barvo ljubezni in strasti. Ste že poskusili prekršiti pravila in ste za valentinov zmenek izbrali drugo barvo? Druga najbolj priljubljena izbira, povezana s tem dnem, je po navadi rožnata. Ta je sicer za valentinovo primernejša za prijatelje kot za partnerje, vendar bo, če iščete spremembo, rožnata zagotovo poskrbela za romantično razpoloženje.
Ne le da gre za nežno in lepo barvo, ampak bo morda vašo skrito ljubezen spodbudila k temu, da se končno razkrije in vajin odnos postavi korak naprej. Rožnato ličenje je čudovita izbira podnevi in zvečer. Če gre za neformalen zmenek, kot je na primer srečanje v kavarni ali piknik v parku, izberite rožnat sijaj za ustnice in senčilo za oči v breskovem ali naravnem odtenku (in ne pozabite na maskaro).
rožnato ličenje
To vam bo uspelo z naslednjimi izdelki:
maskara Sensai 38°C          senčilo za oči v gelu Maybelline Eyestudio Color Tattoo 24 HR          podlaga za senčila za oči theBalm Put A Lid On It          sijaj za ustnice za volumen in lesk Givenchy Gloss Interdit
Če je vaš zmenek v obliki romantične večerje v prestižnem hotelu, bi se moralo vaše valentinovo ličenje začeti z mat rožnatim senčilom. Zapeljiv videz lahko poudarite s črnim svinčnikom za notranji rob očesa in s pravo maskaro. Rožnato ličenje oči je letos še posebej v trendu in za praznik zaljubljenih je naravnost odlično. Te romantične večerje sta se oba že dolgo veselila in vaše ličenje bo posebno priložnost le še poudarilo. 
To vam bo uspelo z naslednjimi izdelki:
maskara Astor Big and Beautiful False Lash Look    črtalo za oči Guerlain Terracotta Khol    vlažilna šminka Dior Addict Lipstick    podlaga za senčilo za oči Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place   paleta senčil za oči s aplikatorjem NYX Cosmetics Love in Paris
 
Denisa, notino.si