Pritegnite pozornost na noči čarovnic!

halloween

Noč čarovnic je tukaj. Obdobje, polno skrivnostnega vzdušja, ki vleče k pripravi tematskih večerov. Izkoristite priložnost in pozabite na običajne standarde. Popustite uzde svoji domišljiji ne le pri ličenju in ustvarite edinstven videz! Dodajte še drzen kostim in se ne pozabite vživeti v svojo vlogo. Večer, poln zabave, se lahko prične!

Ekstravaganci se meje ne postavljajo

Izgledati kot vampir ali okostnjak ... to je že oguljeno. Letos izberite zares trendovski videz za noč čarovnic! Iščete navdih, kako ne biti prepoznavni? Tukaj je naš nasvet. Bodite seksi, zanimivi in zapeljivi obenem. Ustvarite izvirni videz v kabaretnem slogu. Nas so navdihnila dvajseta leta, zato smo ustvarili ličenje v stilu „flapper“. Nikakor v nevsiljivih tonih in zadržanih odtenkih. Posegli smo po izrazitih barvah, se poigrali s kontrasti in obenem ohranili žensko nežnost obraznih potez. 

Osredotočeno na podrobnost

Ne pozabite ves večer vzdrževati svoje vloge. Pomemben bo tudi stil plesa, govora in grimas. Te bodo lepo izstopale po zaslugi poudarjenih obrvi. Ste opazili? „Prave“ smo zakrili s pošteno plastjo make-upa, „lažne“ pa smo narisali šele nad njimi. Izrazite obrvi lahko narišete s svinčnikom, temen efekt pa ojačate z zdržljivimi gelastimi tekočimi črtali za oči, ki jih nanesete s čopičem. Za „flapper stil“ so izrazite obrvi in debela plast bledega make-upa tipične. Podrobnost, ki lahko poudari celoten videz, je lahko ena izrazita pega pod kotičkom očesa.

halloween

Kontrast

Roza šminka, modrosiva senčila za oči. In kontrast je na svetu! Res se ne bojte senčil in jih vsekakor nanesite več, kot ste navajeni. Vek in predela pod očesom ne pozabite dovolj potemniti, čisto ob robu uporabite bel svinčnik. Boste videli, kako bodo oči lepo poudarjene. Naslednje, na kar ne smemo pozabiti, so posebej izrazite ustnice. Pri njih je kontrast pomemben, prav tako kot izrazit, sijoč odtenek, ki jim daje zapeljiv videz in lepo definira njihovo obliko. Danes brez zadržkov pretiravajte. Čarovniški videz si to zasluži. Temne ustnice v stilu flapper ne smejo manjkati.

Zadnje podrobnosti

Posebej podaljšane trepalnice in popolna frizura (brez zadržkov kratki lasje, ki so bili v dvajsetih letih tudi pri damah priljubljeni). S tem boste dopolnili videz do zadnje podrobnosti. K temu dodajte časovno usklajen drink v roki, družbo prijateljev in nepozaben večer se lahko začne. Torej, vam bo uspelo letos ustvariti najbolj očarljiv videz za noč čarovnic?