RECENZIJA: Ličila za občutljivo kožo Kripa – ali so vredna poskusa?

 

Kripa

Kripa – blagovna znamka, ki je nastala v Italiji po dvoletnem razvoju. Ustanoviteljica blagovne znamke je imela problem najti ustrezno dekorativno kozmetiko za svojo občutljivo kožo in zato se je odločila razviti lastno kozmetično blagovno znamko. Kozmetika Kripa temelji na naravni osnovi in njeni izdelki hkrati tudi učinkovito delujejo. Izdelki Kripa vsebujejo do 99 % sestavin naravnega izvora in ne vsebujejo silikonov, parabenov, dišav itd.

In kako so se izdelki Kripa odrezali pri testiranju? To boste izvedeli v tej recenziji.

 

pred web

Oči

Odločil sem se za naravno ličenje, ki pa hkrati poudari obraz. Začel sem z očmi. Senčila za oči Precious Accent so zelo nežna in ponujajo široko paleto odtenkov od naravnih do bolj nasičenih barvnih akcentov. Senčila so resnično zelo nežna, zato priporočam uporabiti bolj mastno podlago, da se lažje oprimejo očesnih vek. Ta problem lahko odlično rešuje tudi korektor Expert Touch.

Na začetku sem na celo veko in zlahka tudi pod obrvi nanesel odtenek 01 Golden Vanilla za posvetlitev. Na zunanji del gibljive veke in na gubo veke sem nanesel odtenek 02 Delicate Peach. Za še boljšo poglobitev pogleda oči sem uporabil odtenek 14 Coffee Brown, ki je hkrati fiksiral kremast vodoodporni svinčnik Fine Khol odtenek 02 Dark Brown. S pomočjo svinčnika sem narisal črte na liniji trepalnic in sem jih tudi rahlo podaljšal ob zunanjem kotu vek. Ličenje oči sem dokončal s krepilno maskaro Pure Intensity, ki vsebuje voske za prehrano trepalnic.

pocas

Obraz

Na kožo obraza sem nanesel tekoči puder Total Reveive v najbolj svetlem odtenku, ki je na voljo – 20 Light Beige. Ta odtenek ni tipično svetel make-up, ampak je malce temnejši, tako da je videti lepo naravno. Blagovna znamka Kripa trenutno nima v ponudbi nobenega izredno svetlega pudra za „blede obraze“. Ampak lahko vam razkrijem, da so svetli odtenki že v razvoju in vzorčki so precej super. Omenjeni tekoči puder priporočam za uporabo na normalni do mešani koži. Za suho kožo ni primeren.

Obraz sem oblikoval na liniji ličnic in po straneh obraza s pomočjo bronz pudra Delicate Shade odtenek 01 Honey Sahara, ki ima bolj topel pridih. Na lica sem potem uporabil še rdečilo True Brilliance odtenek 02 Golden Peach. Pri nanašanju bronz pudrov in rdečil je treba paziti na to, s čim jih nanašate. Sam sem uporabil kakovostni čopič Kripa, ki je izdelan iz nežnih umetnih vlaken.

Okolico pod očmi sem poudaril s korektorjem Expert Touch 01 Light Beige, ki je nežen in v glavnem se ne nabira v gubah okoli oči.

po

Obrvi in ustnice

Zelo pomembno je ličenje obrvi – te sem poudaril in narisal s pomočjo senčila za oči Precious Accent v odtenku 14 Coffee Brown.

Za zaključek sem naličil še ustnice, na katere sem nanesel kremasto vlažilno šminko Vibrant Colour 02 Playful Pink.

po

Upam, da vam je moje ličenje všeč in ga toplo priporočam. Če iščete naravni make-up z maksimalnim učinkom, potem poskusite blagovno znamko Kripa.

Toni