RECENZIJA: Nuxe - luksus, ki izhaja iz narave

Nuxe je lekarniška blagovna znamka, katere priljubljenost na trgu vedno narašča. Ta kozmetika izhaja iz Francije in je bila ustanovljena pred več kot 50 leti. Velik uspeh je doživela po letu 1989, ko jo je prevzela oboževalka aromaterapije Aliza Jabez. Naslov blagovne znamke v sebi skriva združitev dveh besed – nature in luxury. Nuxe torej poudarja zlasti to, da je prvovrstna blagovna znamka, ki se opira na darove narave. Njihovi izdelki so naravni (80 %) in se ni treba bati, ker ne vsebujejo nobenih parabenov, mineralnih olj ali drugih nevarnih snovi.

Nuxe

Blagovna znamka Nuxe vedno izboljša svoje proizvode, se opira na raziskave, ima svoj lastni laboratorij, kjer izboljša postopke za izdelavo kozmetike. Blagovna znamka je dobila že več kot trideset patentov.

Izdelke Nuxe lahko enostavno prepoznate zahvaljujoč posebnemu vonju. Vsa kozmetika Nuxe ne gladi le vaše telo, temveč tudi dušo, zahvaljujoč čutnim in delikatnim vonjem.

Nuxe je idealna izbira zlasti za uporabnike, ki jih muči suha in problematična koža. Zlahka odpravi ekcem, srbečo kožo ali akne. Namenjena je pa tudi za srečne ljudi, ki imajo normalno kožo. Tudi ti lahko izberejo iz bogate ponudbe Nuxe. Kozmetika Nuxe je namreč izredno kakovostna in v njihovi ponudbi boste našli poleg posebne nege tudi vlažilne kreme, serume, kreme za predel okoli oči, losjone, olja ali balzame za ustnice. Za boljšo in hitrejšo orientacijo v ponudbi blagovne znamke Nuxe, dodajam tri nasvete za najbolj priljubljene izdelke od te blagovne znamke.

Kaj je vredno poskusa?

Reve de Miel balzam za ustnice

Ta balzam je najbolj prodajani proizvod v Franciji in vsako minuto ga po vsem svetu uporablja ena ženska. To že samo govori zase. Tega morate imeti! Balzam ima zelo gosto konsistenco, ki se lepo raztopi ob prvem dotiku, tako da se udobno nanaša. Le rahlo diši po pomaranči in bolj občutljiv voh zazna tudi pridih čokolade. Ta hranilni balzam takoj olajša neprijetno suhe in razpokane ustnice in jih ščiti za dolge ure.

Huile Prodigiuese suho olje

Naslednja zvezda med izdelki Nuxe je večnamensko suho olje. V čarobno stekleničko se takoj zaljubite in postane okrasek vaše kopalnice. Olje v sebi skriva več kot 98 % naravnih snovi, vključno z najbolj dragocenimi rastlinskimi olji. Lahko ga izkoristite za kakršenkoli namen. Osebno ga najbolj uporabljam kot olje za telo. Uporabnice s suho kožo ga lahko poskusijo namesto nočne kreme za obraz. Prav tako lahko dobro ukroti tudi razcepljene in suhe lase, ki jih lepo zgladi in mehča ter jim doda sijaj. Popoln je tudi vonj olja, ki ga je težko opisati. Če poduham stekleničko, si predstavljam, da korakam po sončni ulici sredi Pariza. Za poletje obstaja odlična verzija z bleščicami. Poleg popolne hidracije boste za nameček zasijali na vsaki poletni zabavi.

Aroma Perfection čistilna maska

Moj tretji nasvet je čistilna maska, ki je namenjena za mešano in mastno kožo. Maska vsebuje namlet orehov prah, ki zastopa učinek nežnega pilinga. Ta izdelek je resnično unikatni in njegova uporaba izjemno prijetna. Zlasti v hladnih dnevih. Maska pri nanosu rahlo greje. Gre za čuden občutek, ampak ga zagotovo vrednotim pozitivno. Tekstura je zelo lahka in diši po lešnikih. Čas delovanja je le 2–3 minute. Maska se ne posuši, tako da če ne marate učinka ,,kamnitega obraza“, potem je maska odlična izbira za vas. Obraz je po nanosu maske lepo nežen, pore so manjše in koža matirana.