RECENZIJA: Palete Freedom – svoboda za naše denarnice

Verjetno večina žensk hrepeni po kozmetiki, ki je cenovno dostopna in hkrati učinkovita ter kakovostna.

Palete Freedom

Sama lahko rečem, da uživam v iskanju cenovno dostopne in kakovostne kozmetike za ženske in se s tem ukvarjam že dolgo časa. Danes je na trgu pestra paleta blagovnih znamk in ena od zelo kakovostnih je tudi Freedom. Pri nas je ta londonska blagovna znamka precej nova. To je „sestra“ blagovne znamke Makeup Revolution London, ki jo zagotovo že dobro poznate z naše spletne strani. Spoznajmo skupaj tudi blagovno znamko Freedom ...

Predstavila vam bom najnovejše izdelke, ki jih imamo aktualno na spletni strani in ki sem jih imela priložnost poskusiti. Posredovala vam bom tudi svoje osebne izkušnje. Začela bom s popolnimi profesionalnimi paletami senčil za oči.

Freedom Pro 12 Audacious Mattes

Ta paleta vsebuje dvanajst odličnih senčil za oči. Vsa senčila so mat in večina od njih je v odtenku nude. Zadnja štiri senčila so temnejša, kar lahko odlično izkoristite za zabrisovanje. Vsi odtenki imajo podobno pigmentacijo in obstojnost – lahko jih uporabljate tudi brez podlage. Zahvaljujoč mat lastnostim se ne nabirajo v očesnih gubah in lepo jih kombinirate pri senčenju vek. Odlikujejo se po minimalni prašnosti.

paleta senčil za oči Freedom

Freedom Pro 12 Dreamcatcher

Ta paleta je spet iz iste kolekcije Pro 12 in v njej boste našli dvanajst senčil za oči. En črn mat odtenek in ostale nežno bleščeče odtenke. Pri tej paleti so me posebej prevzele njene barve – vse od nude do izrazitih nasičenih barv in že omenjene črne. Vse odtenke lahko zelo dobro kombinirate, tako da z njimi dosežete resnično lepo in okusno večerno ličenje.

paleta senčil za oči Freedom

Freedom Pro 12 Le Fabuleux

Zadnja paleta senčil iz te linije vsebuje spet dvanajst senčil za oči z aplikatorjem. Je zelo zanimiva zahvaljujoč svojim barvam, ki so vse bronastega odtenka. Njeni melanholični odtenki imajo lepo pigmentacijo. Tri najbolj temne barve (antracitna, rjava in temno rjava) so mat in ostali odtenki so metalični. Gre za zelo lepo sestavljeno paleto barv, zahvaljujoč kateri bo vaše ličenje resnično pestro.

paleta senčil za oči Freedom

Del vsakega pakiranja senčil Freedom Pro 12 je silikonski aplikator.

Freedom Pro Blush Bronze and Baked

Ta resnično profesionalna paleta za konture obraza bo všeč vsaki ženski. Vsebuje osvetljevalec vanilija barve, rdečila v petih nežnih barvah in dva bronzerja – en je mat drugi bolj izrazit in bleščeč. Vse barve imajo masleno konsistenco in odlično se nanašajo. Zelo mi je všeč tudi njihova dolga obstojnost. Pakiranje vsebuje veliko ogledalce, kar je zelo praktično.

paleta za konture obraza Freedom

Freedom Pro Glow

Osvetljevalec zagotovo ne sme manjkati v nobeni kozmetični torbici. Večnamenski osvetljevalec z lepim leopardjim vzorcem od Freedom uporabljam kot rdečilo in sem z njim zelo zadovoljna. Vaša lica poudari in jim doda zdravo barvo in hkrati razsvetli cel obraz. Ima nežen sijaj in pigmentacijo. Na voljo je v štirih različnih odtenkih.

večnamenski osvetljevalec Freedom

Freedom Pressed Powder

Ta puder je lepo obstojen in ima zelo prijetno konsistenco. Puder naj bi bil brezbarven in namenjen za fiksacijo make-upa. Barva sicer ni popolnoma prozorna, ampak rezultat je nespremenjen. Je idealen za pudranje čela ali celotno fiksacijo, ker bo zahvaljujoč njemu vaše ličenje mnogo dlje obstojno. Koža je po njegovi uporabi žametno mehka in je videti popolna.

puder Freedom

Freedom Pro Eyebrow

Zadnji izdelek, ki vam ga hočem predstaviti, je paleta za ličenje obrvi. Kot vemo, obrvi predstavljajo osnovo, tako da je treba ličenju posvečati veliko pozornost. Paleta Pro Eyebrow vsebuje ogledalce, čopič za nanos odtenkov in pinceto. Iz treh odtenkov za obrvi si boste zagotovo izbrali, ali jih lahko tudi kombinirate. Paleta vsebuje tudi vosek, ki je nežno pigmentiran in obrvi lepo oblikuje. Toplo priporočam.

paleta za ličenje obrvi Freedom

 Denisa