RECENZIJA: Pripravite za poletje tudi svoja stopala!

Stopala so eden izmed najbolj obremenjenih delov in hkrati tudi najbolj zapostavljen del našega telesa. Roko na srce – posvečate svojim stopalo vsaj polovico nege kot obrazu ali koži na telesu? Verjetno ne ... In to je napaka. Samo malo in vaša stopala ne le, da bodo izgledala dobro, ampak se Vam tudi zahvalijo za vašo skrb s tem, da bodo bolje "služila".

stopala

Za mene osebno je najbolj zaupanja vreden strokovnjak za nego nog Scholl. Poskusila sem v preteklosti ze nekaj izdelkov in moram reči, da sem v resnici nikoli ni bila razočarana. S poletjem prihaja čas, ko morate posvetiti nogam povečano nego – poskrbeti, da bi izgledali odlično. Ker celo najlepši poletni odprti čevlji ne izgledajo dobro, če so noge neurejene. Zato sem se odločila poskusiti nekaj izdelkov od blagovne znamke Scholl in izbrati nekaj od njih, ki vam lahko iskreno priporočim za poletje. Skrajni čas!

Znebite se suhe in trde kože!

Najprej je potrebno, da se znebite suhe in trde kože na petah in res temeljito. Lahko greste na pedikuro ali to poskusite sami doma. Jaz sem izbrala drugo možnost, ker ne želim hoditi na pedikuro – nimam časa in ne želim metati denarja stran. Zato sem se odločila poskusiti električno pilico za stopala Scholl Velvet Smooth. Res sem bila radovedna, če bo šlo vse tako gladko, kot v oglaševanju. In presenetljivo ja. Moram poudariti več izrazitih prednosti – za prve deluje na suhi koži, torej vam ni treba izgubljati časa z namakanjem nog (kot na pedikuri).

Za druge – to ni naporno – samo pustite valček drsati po petah in suha in trda koža bo izginila. Ni Vam treba pritiskati – če ste nagnjeni k pritiskanju, se bo pilica ustavila. Samo malo in vaša stopala bodo popolnoma gladka. Za tretje – uporaba in čiščenje je preprosto. Po uporabi preprosto samo odstranite glavo in sperite z vodo. Poleg tega je odlično, da je možno kupiti rezervne valjčke po ugodni ceni. Torej, od zdaj naprej so lahko vaša stopala vedno gladka.

Poleg te pilice moram priporočiti še dva odlična izdelka, s katerima sem bila zelo zadovoljna. Intenzivni serum za noge Scholl Velvet Smooth je idealno uporabljati takoj po uporabi pilice ali po kopeli. Dovolj je majhna količina, ki jo vmasirate v kožo stopal. Neverjetno je, kako intenzivno serum vlaži (suha koža na petah takoj izgine) in hkrati se hitro vpije, tako, da se lahko po uporabi takoj obujete.

Prav tako vam lahko priporočam kremo Scholl Velvet Smooth, ki ni tako intenzivna kot serum, ampak vaša stopala popolnoma navlaži. Ima neverjetno nežno konsistenco, ki je zelo prijetna in se vpije v eni minuti! Oba izdelka bi še pohvalila zaradi lepega vonja, ki je pika na i. Zase lahko rečem, da nisem bila z izdelki za noge že dolgo časa tako zadovoljna.

Denisa