RECENZIJA: Stavite na kakovost po odličnih cenah!

Gabriella Salvete spada med najbolj prodajane češke blagovne znamke na evropskem trgu. Njena tradicija je že kar dolga, ker je bila ustanovljena leta 1990. Velika prednost blagovne znamke Gabriella Salvete je njena cenovna politika – po resnično nizki ceni lahko dobite odlično kakovost. Seveda ne morete za nekaj malega denarja pričakovati popolnih čudežev. Moram pa reči, da v primeru Gabriella Salvete kakovost ceno presega. V nadaljevanju se boste prepričale o kvaliteti izdelkov od Gabriella Salvete, ki sem jih poskusila.

dekorativna kozmetika

Lak za nohte Gabriella Salvete Nail Enamel

Takoj na začetku moram pohvaliti neverjetno široko paleto res zanimivih odtenkov, ki so na voljo, in tudi to, da je nekaj izmed njih okrašeno še z bleščicami in sijajem. Presodite same. Naslednja prednost je odlična cena (zlasti glede na njihovo veliko embalažo, 11 ml). Kar se tiče nanosa, cenim čopič, ki ima optimalno velikost in lak se z njim dobro nanaša. Prekrivne sposobnosti žal niso najboljše in je treba nanesti dve ali tri plasti. Po drugi strani se lak zelo hitro suši in v glavnem je res dolgo obstojen. Kar nekaj dni nohtov ni bilo treba urediti!

Lak za učvrstitev nohtov Gabriella Salvete Nail Care

Ta lak za nohte vsebuje kalcij, tako da dodaja krepkost oslabljenim nohtom. Jaz imam probleme z nohti, ki se mi cepijo in lomijo. Moram reči, da se je po daljši uporabi cepljenje pomirilo ampak problemi z lomljivostjo žal niso prenehali. Vendar je res, da imam precej mehke nohte, tako da je menda v tem problem. Lak je pa videti odlično in vam ni treba dodajati še naslednje plasti klasičnega laka. Zakaj ga ne bi uporabljala naprej? Zlasti, če pri meni dobro učinkuje vsaj proti cepljenju nohtov.

Svinčnik za oči Gabriella Salvete Automatic Eyeliner

Navajena sem na uporabo tekočega črtala za oči, tako da je bil svinčnik zame sprememba. Moram reči, da sem pri nanosu malo trpela, ker ni prav udoben, ampak ko sem si bolj prizadevala, sem bila na koncu z rezultatom zadovoljna. Linije so obstojne ves dan, kar posebej cenim. Svinčnik lahko uporabite za linije, ampak je odličen tudi za senčenje vek, ker je dovolj mehek. In spet moram poudariti široko izbiro odtenkov, ki so res odlični! Presenetljivo dobro izgleda moder odtenek 21 ali odtenek barve polti 23. Poskusite spomladi zamenjati dolgočasne temne linje z barvnimi ...

Maskara Gabriella Salvete Panoramico Curling

Tale maskara za privihanje in volumen trepalnic je novost od Gabriella Salvete. Iskreno moram reči, da po mojem trepalnice v glavnem podaljša. In sicer res dobro! To me je zelo navdušilo. Volumen dodaja v standardni meri in kar se privihanja tiče, je rezultat bolj povprečen. Če maskaro uporabite zjutraj, potem se zvečer že malo razpada, ampak če greste na zabavo, potem gre za idealno izbiro, ker trepalnice res veliko podaljša. Za nameček je dovolj temna, tako da oči poudari. Zaradi tega, da sploh ni draga (stane do 9 EUR), jo bom najverjetneje ponovno kupila.