RECENZIJA: The Bluebeards Revenge - vrnitev k tradiciji v moškem britju

Ko sem dobila izdelke od britanske blagovne znamke The Bluebeards Revenge, sem bila popolnoma navdušena nad tem, kako odlično izgledajo. Prevzeli so me tako, da sem vztrajala pri tem, da je o njih treba napisati recenzijo. Gre pa za luksuzne proizvode za britje za moške. Na srečo imam kolega, ki jih je z veseljem preizkusil in je tudi napisal odlično recenzijo. Zakaj se ne bi posvetili čas od časa tudi zanimivim izdelkom za moške ... Tako da, kaj meniš, Toni?

britje

Klasično moško britje doživlja v zadnjem času dobesedno renesanso. Navadni brivniki ne zadostujejo več in pri peni za britje več ni dovolj le podatek, ali je namenjena za normalno ali za občutljivo kožo. Konec koncev to ni nič čudnega, ko vzamemo v poštev, da so trenutno v modi različne oblike brkov in brad. Nega take brade je praktično vsakodnevna zadeva in zato se moški začenjajo zavedati, da je treba uporabljati kakovostne proizvode. Pred kratkim sem dobil dva vzorčka, da ju poskusim - kremo za britje in balzam za po britju od blagovne znamke The Bluebeards Revenge, ki mi je bila doslej neznana. Moje veselje in radovednost sta se podvojila, ko sem ugotovil, da gre za angleško blagovno znamko, ker po mojem mnenju najboljši proizvodi za britje izhajajo prav iz Anglije.

Kaj trdi proizvajalec?

- Gre za luksuzno kremo za britje, ki je narejena tako, da zagotavlja najbolj gladko britje in prepreči izpuščaj ali srbenje kože.
- Gre za izdelek prve kakovosti, ki je brez parabenov in vsebuje patentiran Decelerine, ki izrazito upočasnjuje rast dlak in s tem tudi frekvenco britij in koži vrača sposobnost obnovitve. Po trditvi proizvajalca 100 ml embalaža vzdrži 2–3 mesece.

Kakšen je rezultat testiranja?

The Bluebeards Revenge The Ultimate Shaving Cream

Gre za kremo za britje, ki naj bi se nanašala s pomočjo čopiča za britje. Zato me je zanimalo, kakšen bo nanos v primeru, če nobenega čopiča nimate, in sem bil prijetno presenečen. Konsistenca je logično bolj gosta kot pri peni, ampak se po obrazu odlično razporedi in ustvarja neprekinjeno plast in zato je ni treba uporabljati preveč. Zanimalo me je tudi to, ali bo gostejša konsistenca mašila lamele pri klasičnem brivniku. Niti pri britju s klasično britvico niti pri britju z brivnikom se nič takega ni zgodilo. Največje presenečenje je bilo zame to, da odlično mehča dlake. Imam razmeroma trde dlake in zato se moram briti dvakrat. S to kremo pa sem bil gladko obrit že po prvi uporabi. To je res super. Priporočam.

The Bluebeards Revenge The Ultimate Post Shave Balm

Iskreno povedano nisem velik pristaš balzamov za po britju, ker imam občutek, da imajo preveč izrazit vojn in kožo bolj dražijo, kot da bi jo pomirjevali. Spet sem bil prijetno presenečen. Tale balzam ima prozorno gelasto konsistenco, ki prijetno (ne pa preveč agresivno) hladi in kožo pomirja. Ima zelo lahek, skoraj neznaten vonj, tako da lahko po britju brez skrbi uporabite tudi kolonijsko vodo, če ste nanjo navajeni.

Sam proizvajalec navaja, da je njegova kozmetika namenjena za prave moške, tako da, če se tako res počutite, potem boste z izdelki The Bluebeards Revenge zagotovo zadovoljni. In za zaključek še ena precej simpatična informacija – izdelki The Blueberds Revenge niso testirani na živalih.

Toni