RES PRIPOROČAM! Make-up za telo in nogavice v pršilu AirStocking

Začelo se je segrevati in vi, ki ne obiskujete solarija in še niste imeli sreče biti v toplih krajih, boste vetjetno želeli imeti boljšo barvo kože. Na srečo sem odkrila in poskusila pripravke za toniranje telesa od blagovne znamke AirStocking, ki hitro in enostavno dajejo vaši koži zdrav porjavel videz in hkrati jo navlažijo in prekrijejo manjše nepopolnosti. Poskusila sem make-up za telo AirStocking For Body, nogavice v pršilu AirStocking Premier Silk in še nogavice v pršilu z diamantnim prahom AirStocking Diamond Legs.

sončenje

Make-up za telo AirStocking For Body

Tudi vam ni všeč solarij? Ali preprosto nimate časa in želite bronasto kožo? Potem morate poskusiti make-up za telo AirStocking For Body. Izdelek se prodaja v enem odtenku, ki izgleda zelo naravno (seveda, če niste zelo porjavele). Prednost je tudi, da poenoti kožo in prekrije manjše nepopolnosti. Konsistenca je precej tekoča, zato se dobro nanaša in na koži ustvarja zelo tanko (neopazno) plast, ki se zelo hitro suši in izgleda odlično. Koža postane malce matirana in hkrati navlažena in zaščitena pred UV žarki. Moram priznati, da koža izgleda odlično ne samo na pogled, ampak je tudi gladka na otip. AirStocking For Body zdrži ves dan. Zvečer ga zlahka odstranite z milom in vodo.

Nogavice v pršilu AirStocking Premier Silk

Poskusila sem več nogavic v pršilu in te so sigurno najboljše. Pršilo ima podobne lastnosti kot make-up za telo. Če imate težave s porjavitvijo nog, ta izdelek vam bo pomagal. Samo ga zjutraj razpršite na kožo nog z razdalje približno 20 cm, nežno vtrite in noge takoj pridobijo barvo po vaši želji (odvisno od odtenka, ki si izberete – obstaja več odtenkov). Noge bodo videti res odlično, ker pršilo ne le poenoti kožo, ampak tudi prekrije manjše nepopolnosti (tudi majhne modrice) in ustvarja učinek popolnoma gladkih nog. Nanos traja dobesedno nekaj minut, pršilo se takoj posuši in na koži zdrži tudi če je zelo vroče. Ker imam občutljivo kožo, sem bila malo v skrbeh, da bo koža razdražena, ampak sploh ne, ravno nasprotno, koža je po nanosu nežna. Torej, priporočam kupiti in pokazati lepo porjavele noge čimprej!

AirStocking Diamond Legs

Za spremembo sem poskusila tudi nogavice v pršilu, ki vsebujejo diamantni prah in ustvarjajo bleščeč učinek – AirStocking Diamond Legs. To pršilo moram pohvaliti s tega vidika, da ima vse lastnosti kot omejen AirStocking Premier Silk, ampak jaz bi raje brez bleščic. Ker jih bilo preveč, torej cele noge so bile posute z nežnim diamantnim prahom. Ne predstavljam si, da bi tako šla po ulici sredi belega dne. Mogoče zvečer na zabavo bi lahko prišle prav, ampak raje bom ostala pri klasiki brez bleščic.

Moram reči, da pripravki AirStocking segajo med najboljše, kar sem v zadnjem času poskusila. Predstavljajo veliko boljšo alternativo k porjavitvenim kremam (želeni učinek je takoj in koža je popolnoma poenotena – ne ustvarja madežev kot nekatere samoporjavitvene kreme). Noge izgledajo odlično, kot z nogavicami, ampak se brez njih počutite bolj udobno, v poletju vam ni vroče in lahko nosite odprte čevlje brez kakršnih koli težav. Poskusite!