School of Beauty predstavlja: Silvestrski videz s Terry

ličenje
 
Božič je za nami in verjamemo, da ste ga preživeli mirno in prijetno ter pod svojo jelko našli veliko lepih in dišečih daril. Zdaj pa je prišel čas, da se pripravite na zadnji večer leta 2017 – na Silvestrovo. Kakorkoli ga boste praznovali, tukaj je nekaj nasvetov za poživitev silvestrskega videza s Terry. Torej akcija!
 
  1. Iz barvne palete Nude theBalm uporabite bež mat senčilo za oči in ga nanesite na očesno gubo, s čimer jo poudarite. Tako poudarite in povečate tudi oko.
ličenje
 
  1. Nato vzemite mat senčilo barve kože in ga nanesite na veko ter pod obrvi. S tem še bolj poudarite oči. 
ličenje
 
  1. S pomočjo črtala Artdeco narišite izrazito mačjo črto, ki bo dala vašim očem čuten videz. 
ličenje
 
  1. Nato prek črte nanesite bleščice v črtalu Artdeco. Črtalo ima še čopič, tako da lahko bleščice brez težav nanesete tudi na trepalnice. Pri silvestrskem razpoloženju brez bleščic pravzaprav ne gre, zato se jih ne bojte. ;) 
ličenje
 
  1. Na koncu trepalnice poudarite z maskaro, ki jih bo dodobra zavihala. Jaz sem uporabila 2000 Calories mascara Max Factor. Za ličnice uporabite rdečilo, ki ni preveč izrazito, vendar doda obrazu naravno barvo. Za to je idealno rdečilo Lasting Finish Rimmel, odtenek Madeira. 
ličenje
 
  1. Ker oči pri tem videzu niso tako izrazito naličene, lahko za ustnice uporabite izrazitejšo šminko, kot je na primer theBalm v odtenku Loyal. Da pa bodo bleščice na ustnicah držale, nanesite na celo površino gel za pod bleščice Pierre René. 
ličenje
  1. Na koncu nanesite bleščice Artdeco in z njimi boste postale kraljice večera! 
ličenje
 
  1. Nikakor pa svojega truda ne pozabite utrditi z dobrim fiksatorjem, kot je npr. Infallible L'Oréal Paris. Nohte »oblecite« v prazničen lak, na primer v stilski odtenek Diva Artdeco.
Uživajte v večeru in vse najboljše v letu 2018 vam želi Salma s Terry Makeup Tutorials!
 
ličenje
 
Denisa