Še niste poskusili učinkov polžjega ekstrakta? Ne? Kaj še čakate?

Blagovna znamka Mizon, ki izhaja iz Južne Koreje, se ukvarja s proizvodnjo odlične naravne kozmetike. To dokazuje tudi dejstvo, da je trenutno najbolj prodajana na azijskem trgu. Počasi prodira tudi na evropski trg. Blagovna znamka Mizon stavi na nenavadne sestavine – izvleček polžje sline ali kačji in čebelji strup. Jaz sem poskusila serijo Multi Function Formula, ki izkorišča učinke polžjega ekstrakta za kompletno nego kože.

izvleček polžje sline

Zakaj prav polžji ekstrakt?

Sluz, ki polžem omogoča gibanje, je bogata z alantoinom, glikolno kislino, kolagenom in vitamini A, E in C ter elastinom. Te snovi imajo blagodejne učinke, ki so na naši koži videti skoraj takoj. Izdelki Mizon že po kratki uporabi spodbudijo regeneracijo kože in preprečijo nastanek gub in drobnih linij. Koža je učvrščena, je videti zdrava in naravno lepa in njena struktura se vidno izboljša. Da bi vam dokazala, da je kozmetika Mizon res odlična, sem preizkusila pet izbranih izdelkov in v nadaljevanju boste prebrali njihovo kratko oceno.

Čistilna pena Mizon Multi Function Formula je zelo nežna in svilnata. Vašo kožo popolnoma čisti, poenoti njen ten, zapira pore in vse to takoj po uporabi. Je res prijetna, lepo diši, odlično se spira in kožo pušča lepo zglajeno in posvetljeno. Za nameček vam zadostuje le majhna količina, ker dobro peni, tako da vam 60 ml embalaža vzdrži kar dolgo.

Maska za obraz proti gubam Mizon Original Skin Energy Snail me je prevzela zlasti zaradi zelo enostavne uporabe – v paketu za enkratno uporabo je folija v obliki obraza z odprtinami za oči in ustnice. Ena stran je pokrita z debelo plastjo gela, ki vsebuje čudovit izvleček polžje sline (74 %). Nezaščiteno stran maske položite na obraz. Zelo dobro se prilega vaši koži. Odstranite zaščitno folijo na zgornji površini maske in jo pustite delovati 15–20 minut. Nato masko odstranite in ostanke gela vtapkajte v kožo obraza. Maska zapira pore, poenoti ton kože in se bori proti vsem nepopolnostim. Moram potrditi, da je maska ton kože poenotila in je bila zelo prijetna. Odprave nepopolnosti pa nisem opazila. Za ta namen je najbrž treba redna uporaba in jaz sem jo poskusila samo enkrat. Kljub temu verjamem, da bo zagotovo učinkovita, kot vsi ostali izdelki Mizon.

Regeneracijska krema Mizon Multi Function Formula vsebuje 92 % izvleček polžje sluzi! Zahvaljujoč temu kožo lahko zelo hitro in intenzivno regenerira in odpravlja pomanjkljivosti. Kremo uporabljam že dlje časa in lahko potrdim, da je koža bolj nežna, sijoča, poenotena in pore zategnjene. Poleg tega so mi kolegice potrdile, da jih je prevzelo, kako krema gladi površino kože in odpravlja tudi drobne brazgotine po aknah in druge pomanjkljivosti. Primerna je za vse tipe kože, zlasti za kožo z gubami in problematično kožo. Kremo je dobro dopolniti s kremo za predel okoli oči iz iste serije.

Krema za predel okoli oči Mizon Multi Function Formula v praktični tubici gladi gube okoli oči, je zelo lahka, sveža (zlahka hladi) in odlično se vpija. Kremo uporabljajte skupaj z regeneracijsko kremo, s tem dosežete kompletno nego proti gubam.

BB krema Mizon Multi function Formula je zelo lahka, odlično se oprime kože, poenoti njen ton in prekrije drobne nepopolnosti. Kljub temu ima zelo lahko konsistenco, njene prekrivne sposobnosti so visoke, tako da bo vaša koža po uporabi resnično sijoča. Krema kožo zahvaljujoč vsebnosti izvlečka polžje sline hkrati hrani, regenerira, pomladi in krepi.

Melita