Sledite svoji poti

Chloé
 
Živite življenje, polno dogodivščin in svobode – tako kot Gaby Aghion, ustanoviteljica znamke Chloé. Leta 1945 se je ta egiptovska šivilja preselila v Francijo in zavrto povojno modo spremenila v nekaj mehkega, izvirnega in ženstvenega. Njeni parfumi so se na trgu prvič pojavili leta 1975 in so danes znani po vsem svetu.
 
Odkrijte parfumsko vodo Chloé Signature in naraven prefinjen slog, ki se poda ženski s svobodnim duhom in izjemnim občutkom za šik. Ženstvena, igriva in seksi – dišava združuje cvetlične note s kančkom potonike, ličija in spomladanske frezije. Spogledljiva dišava, okrašena z magnolijo in šmarnico, elegantno povezuje nežne tone toplega jantarja in cedrovine.
 
Chloé L'Eau Eau de Toilette
 
Toaletna voda za ženske Chloé L'Eau, ki naznanja redko eleganco, spontanost in sijaj, je popolna dišava za sodobno žensko, ki sledi svoji poti. Kombinacija vrtnice in magnolije z notami jasmina in hrastovega mahu, nežna kot sapica zraka in povsem nepozabna, ustvari edinstven, svež vonj.
 
Chloé Rose Tangerine
 
Izjemen parfum, ki lahko vašo samozavest povzdigne do višav. Osvobodite se z novo dišavo Chloé Rose Tangerine , izrazom ženstvenosti, ki je drznejši in samozavestnejši kot kadar koli prej. Ta parfum, ki je osrednja dišava identitete Chloé, se ponaša z edinstveno noto vrtnice z nepričakovanim sadno navdihnjenim preobratom: živahna in sončna esenca mandarine dišavo ovije v sijaj, intenziven črni ribez z bohotnimi podtoni pa okrepi njen značaj. Nazadnje se na koži razvije spodnja nota cedrovine in belega jantarja, ki daje občutek preproste in nadvse sodobne elegance. Ta značilna toaletna voda, skrita v sodobni, nežno nagubani steklenički, okrašeni z novim, oranžno-rožnatim trakom iz grosgraina, ki se ujema z dišavo, vas bo zagotovo očarala.
 
Chloé Rose Tangerine
 
  1. Vrhunec ženstvene elegance
  2. Nepozabna nežna dišava
  3. Slikovit zapeljiv vonj
  4. Sladka cvetlična sestava
  5. Dišava, ki izžareva ženstvenost

Kupite zdaj in izkoristite brezplačno dostavo + prejmite edinstveno kozmetično torbico pri vsakem nakupu izdelkov Chloé nad 49 €.