Šola lepote predstavlja – trend pikčastih očesnih črt

ličenje
 
Prebudite v sebi stilsko boginjo s tem novim make-up trendom. Črte letos niso moderne in trend »dot eyeliner« se je pred kratkim pojavil na modnih pistah na revijah modnih gurujev, kot so Valentino, Fendi ali Gucci. V njem je združen »tribal style« z dramatičnim ličenjem oči, ki je v teh hladnih mesecih številka ena.
Kako doseči ta izvirni videz? Bodite ustvarjalni! Omejitev in pravil ni. Izrazite se, kot čutite.
 
trendi v ličenju
 
Začnite s podlago, ki poenoti barvni ton kože. Mi smo se v tem primeru odločili za Lumi Magique posvetlitveno podlago za make-up L'Oréal Paris. Ne pozabite tudi predpripraviti obrvi in trepalnic z maskaro Mascara Clear Lash Artdeco za boljšo fiksacijo.
 
trendi v ličenju
 
Osnova senčil za oči naj bo bolj nevtralna ali matirana zlata. V tem primeru velja, da je manj več. V paleti senčil za oči Artdeco Most Wanted palette boste našli vse odtenke, ki so letos moderni. Začnite z najsvetlejšim odtenkom na notranjem delu veke in postopoma nadaljujte do najtemnejšega na zunanjem delu. Tako bo vaš pogled na videz bolj globok. Pri tem slogu ličenja se splača temeljito uskladiti senčila za oči s šminko, da ne bi ustnice po nepotrebnem pritegovale pozornosti in kradle očem zaslužene slave 😊. Obstojnost vam zagotavlja šminka Makeup Revolution Iconic Matte Nude.
 
trendi v ličenju 
Voilà! Zdaj, ko je dokončan naraven videz osnove, je čas za ustvarjalnost in risanje pike ali dveh (ali treh 😊). Za najboljše rezultate preizkusite tekoče črtalo za oči L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster. Od vas je odvisno, kje točno želite imeti pike. Za začetek nanesite eno na sredino spodnje in zgornje veke.
 trendi v ličenju
 
Na koncu je treba uporabiti pravo maskaro, ki dobro porazdeli in loči trepalnice ter jih okrepi. Ločene in izrazite trepalnice so velik trend te sezone, ko ima vsaka trepalnica možnost, da zažari! Naš nasvet je maskara Volume Glamour podjetja Bourjois za volumen in goste trepalnice.
 
trendi v ličenju
Tako. Vse je narejeno in čas je za osvajanje. Ne pozabite še na pršilo za fiksiranje, kot je na primer tisto od podjetja Artdeco, da se vaša mojstrovina ne razmaže in da jih iz dveh pik ne nastane deset😊.
 
Svoje stvaritve nam pokažite na našem Facebook profilu, veseli jih bomo!
 
Denisa